Çözüldü Faction pluginim çalışmıyor yardım eder misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdoly35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyanın en kötü desteği :/ seni kim niye takımına aldı kanka, adam x pluginini kullanmak istiyorsa x pluginini kullanır belki y pluginini sevmiyodur kod tarzını beğenmiyodur sen neden daha sorunu anlamadan direk y pluginini önerdin
SavageFactions zaten o pl de çalışmadı

SavageFactions zaten o pl de çalışmadı
Reis sen bu konuyu x pluginini kullanırken açmadınmı sanırsam sorunun cevabı evet ve o plugindeki sorunun çözülmesin istedin sana gelip Y pluginini önermesi bana komik geldi

HALA ÇÖZÜLMEDİİİ

Dünyanın en kötü desteği :/ seni kim niye takımına aldı kanka, adam x pluginini kullanmak istiyorsa x pluginini kullanır belki y pluginini sevmiyodur kod tarzını beğenmiyodur sen neden daha sorunu anlamadan direk y pluginini önerdin

Bilmiyorum da bu destek konusunun altına bu tür yorum yaparak adama en büyük destekte bulunan sen oldun galiba. MassiveCore-Factions ile SavageFactions arasında dağlar kadar fark yok. SavageFactions kullanarak ek MassiveCore eklentisinden kurtuluyorsun hem de daha kolay ayarlayabiliyorsun. Ne komutlarında değişiklik var ne de başka bir yerinde. Bana böyle bir görüşte bulunabiliyorsan buyur, adamın sorununu çöz. Meydan senin şampiyon.

Bilmiyorum da bu destek konusunun altına bu tür yorum yaparak adama en büyük destekte bulunan sen oldun galiba. MassiveCore-Factions ile SavageFactions arasında dağlar kadar fark yok. SavageFactions kullanarak ek MassiveCore eklentisinden kurtuluyorsun hem de daha kolay ayarlayabiliyorsun. Ne komutlarında değişiklik var ne de başka bir yerinde. Bana böyle bir görüşte bulunabiliyorsan buyur, adamın sorununu çöz. Meydan senin şampiyon.
Anlıyorum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
, sen o zaman protocollibide sil onuda kullanmadan yapabilirsin ?

dostum benim alakam yok :) bana sadece herhangi bir çalışan faction pl si lazım 2 gündür uğraşıyorum bıktım bende

alternatif bir faction pluginine geçmeni öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl