yine olmadıKlasörü silin Java kendisi oluştursun büyük ihtimalen Türkçeleştirme yaparken bir hata olmuş olabilir.
MrReflex#0001
O zaman hata Factions plugininde değil kullandığın vds hangi host’a bağlıysa destek talebi aç onlara ilet.Daha iyi ilgilenirler.yine olmadı
dosyalar oluşuyor hiçbir sıkıntı yok ama /f yazınca hiçibir şey yok saçma bir şekilde hata göstermiyor anlamadım gitti çok kafam ağrıdıHerhangi bir hata veriyor mu?
Pluginin dosyası mı oluşmuyor?
EmreSHN#4551
dosyalar oluşuyor hiçbir sıkıntı yok ama /f yazınca hiçibir şey yok saçma bir şekilde hata göstermiyor anlamadım gitti çok kafam ağrıdı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
131) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.NetworkManager.a(NetworkManager.java:231
[spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.ServerConnection.c(ServerConnection.java
148) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.B(MinecraftServer.java:8
4) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.B(DedicatedServer.java:3
at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.A(MinecraftServer.java:6
at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java
557) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_191]
böyle hata veriyor
! Bora#5829
! Bora#5829
paralı pluginFactionsUUID bende sorunsuz çalışıyor. O değilse plugininiz tavsiye ederim.
! Bora#5829
attımForeverNW#1313 bu discord hesabına arkadaş at sana yardım edeyım daha hızlı olur hem
cemicyz#0001
Dünyanın en kötü desteği :/ seni kim niye takımına aldı kanka, adam x pluginini kullanmak istiyorsa x pluginini kullanır belki y pluginini sevmiyodur kod tarzını beğenmiyodur sen neden daha sorunu anlamadan direk y pluginini önerdinSavageFactions kullanmayı deneyin, daha kullanışlı.
Buyrunindirebilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!