mami503450
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
Spigot sürümü kullandığın Faction sürümüne uygun değildir./f create yazınca hiçbiryşey gelmiyor
/f create klanismi falan
yazınca hiç birşey gelmiyor ama
Faction paketi var
bunu nerden anlıcam ? spigot 1.8.8 1.8 plugin kullanıyorumSpigot sürümü kullandığın Faction sürümüne uygun değildir.
mudlusamoi#5646
Factions ve MassiveCore eklentilerinin 2.7.5 sürümünü kullanmanızı öneririm.bunu nerden anlıcam ? spigot 1.8.8 1.8 plugin kullanıyorum
Logları arat derken[DOUBLEPOST=1486929511,1486929346][/DOUBLEPOST][15:37:06] [Server thread/ERROR]: Ambiguous plugin name `Factions' for files `plugins/Factions1.6.9.5-U0.1.19-RC2.jar' and `plugins/Factions.jar' in `plugins'Loglardan factionu arat verdiği hataya bakalım :)
mericbozkurt#2650
walla çözemedim delircem massiveCore yükledim. faction sürümünü nerden nerde güncellicem link atarmısın rica ediyorumVault Economy Le Çakışıyor, Yeni Sürümünü yükle Dostum, massiveCore yükle .
mericbozkurt#2650
Buyrun,walla çözemedim delircem massiveCore yükledim. faction sürümünü nerden nerde güncellicem link atarmısın rica ediyorum
dediğini yaptım ama yine aynı f komutları gözüküyor /f create klan ismi yazınca klan acılmıyor hatada vermiyor birşeyde demiyor[DOUBLEPOST=1487006892,1487006744][/DOUBLEPOST]Faction su sil sadece fact 1.6.9.5 olan kalsın dene bi
hangisi indiriyimBuyrun,Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
lan irfan ben rulescraft lan skypten konusyoz ya obenim mami olan yardım et ya onu sen bilirsin yapsak sıkıntı olurmu senin paketi kullanıyom 2 dkda unuttun bizi[DOUBLEPOST=1487009242,1487009040][/DOUBLEPOST]Sunucun spigot 1.8 olsa sıkıntı olur mu
senin plugin paketini kullanıyorum benle skypeden konusuyonya o benim işte irfan bozuldu bi yardımın edin allah aşkınaSunucun spigot 1.8 olsa sıkıntı olur mu
Skypeden hallediyorum destek vermenize gerek yoklan irfan ben (Siteniz & Sunucunuz Forum yönetici tarafından kara listeye alındı) lan skypten konusyoz ya obenim mami olan yardım et ya onu sen bilirsin yapsak sıkıntı olurmu senin paketi kullanıyom 2 dkda unuttun bizi[DOUBLEPOST=1487009242,1487009040][/DOUBLEPOST]
senin plugin paketini kullanıyorum benle skypeden konusuyonya o benim işte irfan bozuldu bi yardımın edin allah aşkına
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!