sffsfwfwfwwf
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 5

ChiaX#6271
hehehe :DMerhabalar, faction için bu eklentiyi kesinlikle öneririm. 1.8 - 1.16 arası kusursuz çalışıyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ChiaX#6271
hehehe :D
Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim.
Ancak bu plugin buglu. :(
Lütfen sizde kimseye tavsiye etmeyin. Kullanan varsa kendi tercihidir.
Ayrıca 1.8.8'de bir çok fonksiyonu çalışmamakla beraber, ekonomisi olan her server için tehlikeli buglar barındırmakta. Bunu discord üzerinden yapımcıya bildirdiğimde ise ban yedim :D
Yanıt için teşekkür ederim.
onurtncblk_
Bende bu eklentiyi kullanırken baya memnundum. Hatta hata aldığımda support ekibine yazdığımda gün içerisinde direk cevap veriyorlardı.hehehe :D
Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim.
Ancak bu plugin buglu. :(
Lütfen sizde kimseye tavsiye etmeyin. Kullanan varsa kendi tercihidir.
Ayrıca 1.8.8'de bir çok fonksiyonu çalışmamakla beraber, ekonomisi olan her server için tehlikeli buglar barındırmakta. Bunu discord üzerinden yapımcıya bildirdiğimde ise ban yedim :D
Yanıt için teşekkür ederim.
onurtncblk_
1.8 artık nerdeyse ölü bir sürüm. WorldGuard olayında haklısın o soruyu sorduğumda bunu warzone ve safezone ile halledebilirsin demişlerdi. Sende istersen warzone ve safezone kullanabilirsin.Umarım bugları fixlerler bende bu plugini kullanmaya başlarım ancak bu haliyle çok zor. Bugları da geçtim, worldguardchecking gibi fonksiyonları malesef çalışmıyor. Ayrıca upgrade sistemi de 1.8.8 için pek bir etki sağlamıyor. Upgrade sistemi düzenlenmiyor. Powerloss bazen çalışmıyor veya consolda hata beliriyor. Claim sistemi hatalı. Buglar bir oyuncu tarafından fark edilirse server bitmiş demektir zaten.
Yalnız tüm bu özellikler yüksek sürümlerde stabil şekilde çalışıyor sorun 1.8.8'de.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!