Faction mu?Skyblock mu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İproWolf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 900

Sizce Hangisi

• Faction

• Skyblock

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İproWolf

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Arkadaşlar selam,
Biz bir sunucu açacağız ama faction veya skyblock arasında kaldık.Sizce hangisini açmalıyız? Hangisinde daha fazla oyuncu elde edebiliriz?

Sana şöyle diyeyim; Faction ile Skyblock oyun modu olmaktan başka hiçbir şey değillerdir, sunucunun pluginlerini, scriptlerini ve konu tasarımını güzel yaparsan oyuncu her şekilde seni bulacaktır ve seni bulan oyuncular kalıcı olduklarından sonra onlara bu soruyu sorarak oylama yapabilir ve daha iyi sonuç alabilirsin. Tabii bu benim görüşüm.

Sana şöyle diyeyim; Faction ile Skyblock oyun modu olmaktan başka hiçbir şey değillerdir, sunucunun pluginlerini, scriptlerini ve konu tasarımını güzel yaparsan oyuncu her şekilde seni bulacaktır ve seni bulan oyuncular kalıcı olduklarından sonra onlara bu soruyu sorarak oylama yapabilir ve daha iyi sonuç alabilirsin. Tabii bu benim görüşüm.
Daha doğrusunu demişsin.

Şu son zamanlarda Faction sunucuları o Skyblock sunucularına nazaran açık ara öne geçti. Bence Skyblock sunucuları da çok oynanıyor ancak son durumları ele alırsak Faction sunucusu açmanı öneririm. Bununla birlikte Skyblock sunucuları da hep birbirinin kopyası olduğu için oyuncular artık eski zevki alamıyor. Türkiye piyasasında Skyblock sunucuları kadar Faction sunucusu fazla olmadığı içinde tutma ihtimali yüksek gibi görünüyor. :)

2sinide açabilirisn Faction'da Skyblock'da her 2 side olabilir hepsi tutuyor.

Benim tavsiyem skyblock

Skyblock sunucusu şuan fazlasıyla çok faction açman senin için daha yararlı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl