Faction kitlesi azaldı mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fhalinkz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 871

Faction oynuyor musunuz?

• Evet

Oy: 3 50,0%
  • Hayır

Oy: 3 50,0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmaslar
616
Minecraft
Fhalinkz

Discord:

Fhalinkz#6825

Faction oynayan kitle sanki azalmış gibi geliyor bana. Gerçekten faction oynayan kitle kalmadı mı artık?

Minecraft kitlesi azaldı eski kitle kalmadı artık :(

Şimdi şöyle düşünmek lazım Faction eskiden popüler bir oyun türüydü. Daha sonralarda çoğu oyuncu aynı sunucuda oynayarak lapis kazmaktan bıktı ve Skyblock gibi türlere geçti. Bundan sonra Skyblock türü daha baskın oldu ve Factiona yeni bir şans verilmedi. Şimdi yavaş yavaş Skyblock türü bitiyor gibi geliyor fakat çoğu insanımız boş sunucular açıyorlar daha sonra tutmadı diye ağlıyorlar. O zaman emek versinler görelim. Demek ki ben sunucu açsam piyasada sunucu kalmayacak...

( Kendi Görüşüm )
½ Saygı Göster Geç ½

Eskiden ne tadı vardı şu factionun... Toplanır, kasar emeğimizle felakete döndürürdük sunucuları.. Şimdi öyle mi? " EĞEĞEĞEĞEĞEĞEĞ HUZUNİ "

Faction, türü bence şuan yeni yeni çimleniyor. Artık skyblock türü bitti bitecek gibi.​

Eskiden ne tadı vardı şu factionun... Toplanır, kasar emeğimizle felakete döndürürdük sunucuları.. Şimdi öyle mi? " EĞEĞEĞEĞEĞEĞEĞ HUZUNİ "
Bi ara hatırlarımda 256x256 lık alana kocaman kaktüs farmı yapmıştım yükseklik felanda 256 blokdu aga çok özledim o zamanları şöyle kafa dengi bir sunucu olcak kapanma olayı olmucak evi arabayı üstüne yaparım :D

Bazılarınız biliyordur. Bende yakında bir faction sunucusu açacağım fakat görüyorum ki bir çok minecraft oyuncusu survival ve skyblock sunucularına yönelmiş durumda. Biraz bu konu hakkında endişelenmiştim. Sayenizde artık daha da endişeliyim :D. Umarım emeklerimizin karşılığını alabiliriz.

Faction oynayan kitle sanki azalmış gibi geliyor bana. Gerçekten faction oynayan kitle kalmadı mı artık?
Bence kitle azalmadı. SkyBlock fazla oynamıyorlar artık, survival-faction oynanıyor genellikle. Gümbür gümbür geliyoruz ImperianMC!

6 senelik hergün 12 saat MC hayatımda hiç Faction oynamadım oynadımda oynanmasını bilmiyorum

yooo ben oynuyorum aga
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

AGA ARTIK SKYWARS POPULER.

Türk faction tutmuyor be oynayan büyük sunucularda oyunu diğer kısmıda yabancı sunucularda

bence factions un eskisi kadar kitlesi yokda hala oynayan var yani o kadar az değil sayısı emin olabilirsin

RPG Faction gibi şeyler popülerleşmeye başlaması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl