Sunucumda kullanmak için bir Rank plugini arıyorum. Fakat bir sürü var, hangisi daha iyidir tam anlayamadım. Kullanımı açık ve basit olan güncel bir plugin öneriniz var mıdır ?
FakeYagiz
Rankup önerimdir kendi sunucumdada kullanmaktayım.Sunucumda kullanmak için bir Rank plugini arıyorum. Fakat bir sürü var, hangisi daha iyidir tam anlayamadım. Kullanımı açık ve basit olan güncel bir plugin öneriniz var mıdır ?
speltura
Hangi sürüm?Rankup önerimdir kendi sunucumdada kullanmaktayım.
Eklenti yorumlarına bakın. 1.19 ve 1.20 desteği açıklamada yazmıyor. Uyumlu olduğunu geliştirici belirtmemiş.Yıl olmuş 2023 adam hala rankup'un default halini kullan diyor sonra neden tr sunucuları kötü ve gelişmiyor diyorsunuz araştırıp paket yapmanızı ve eklenti kullanmanızı öneriyorum şu anda en iyi rankup eklentisi FC için ERankUP kullanmanızı tavsiye ederim.
>Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(( eklentinin eski sürümlerinden 1.8 için olan versiyonunu bulup kullanın. ))
+ Configi ayarlamak 2 3 saatinizi alabilir.
speltura
Eklenti yorumlarına bakın. 1.19 ve 1.20 desteği açıklamada yazmıyor. Uyumlu olduğunu geliştirici belirtmemiş.
FakeYagiz
sunucunun sürümünü soruyorsan 1.16.5Hangi sürüm?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!