Faction için Önerebileceğiniz Rank Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Castollo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 720
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Castollo

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
Castollo
Sunucumda kullanmak için bir Rank plugini arıyorum. Fakat bir sürü var, hangisi daha iyidir tam anlayamadım. Kullanımı açık ve basit olan güncel bir plugin öneriniz var mıdır ?

Sunucumda kullanmak için bir Rank plugini arıyorum. Fakat bir sürü var, hangisi daha iyidir tam anlayamadım. Kullanımı açık ve basit olan güncel bir plugin öneriniz var mıdır ?
Rankup önerimdir kendi sunucumdada kullanmaktayım.

Yıl olmuş 2023 adam hala rankup'un default halini kullan diyor sonra neden tr sunucuları kötü ve gelişmiyor diyorsunuz araştırıp paket yapmanızı ve eklenti kullanmanızı öneriyorum şu anda en iyi rankup eklentisi FC için ERankUP kullanmanızı tavsiye ederim.
>
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(( eklentinin eski sürümlerinden 1.8 için olan versiyonunu bulup kullanın. ))
+ Configi ayarlamak 2 3 saatinizi alabilir.

Yıl olmuş 2023 adam hala rankup'un default halini kullan diyor sonra neden tr sunucuları kötü ve gelişmiyor diyorsunuz araştırıp paket yapmanızı ve eklenti kullanmanızı öneriyorum şu anda en iyi rankup eklentisi FC için ERankUP kullanmanızı tavsiye ederim.
>
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(( eklentinin eski sürümlerinden 1.8 için olan versiyonunu bulup kullanın. ))
+ Configi ayarlamak 2 3 saatinizi alabilir.
Eklenti yorumlarına bakın. 1.19 ve 1.20 desteği açıklamada yazmıyor. Uyumlu olduğunu geliştirici belirtmemiş.

Uyumludur efendim uzun süredir sunucumda kullanıyorum sadece eklentinl sahibi eklentinin son güncellemelerinde 1.8 desteğini kesti 1.8 için sorunsuz calisan sürümünü bulamıyorsanız dc ile iletişime geçin yardımcı olacağım.
Eklenti yorumlarına bakın. 1.19 ve 1.20 desteği açıklamada yazmıyor. Uyumlu olduğunu geliştirici belirtmemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl