Faction , Hileli / Hilesiz

Hileli / Hilesiz

• Hileli

Oy: 2 40,0%
  • Hilesiz

Oy: 3 60,0%

• Kullanılan toplam oy
    5

ultraPvP_Offical

Ne mutlu Türküm diyene !
Elmaslar
224
Minecraft
ultraPvP_

Discord:

Riqude#1881

Merhabalar , ben Meriç.
Birkaç gün sonra açıcak olduğum "OpFaction" sunucum için bir türlü karara varamadığım bir husus bulunmakta.
Istediğim korumayı koysam bile Hilelerin önüne geçemeyeceğimin farkındayım.Bir yandan Hilesiz bir yandan ise hileli açmak istiyorum.
Kendim de normal oyunlarda asla hile kullanmam ancak OpFaction sunucularında serbest olduğunda çok severim kullanmayı.
Şimdi sizlere sorum , Hileli mi açmalıyım yoksa Hilesiz mi ?
Yorumlar iseniz mutlu olurum , kolay gelsin.​

hileli açmanı öneririm daha önce bende açmıştım ve yaklaşık 2 3 yıl oynadım gerçekten hilesizin hiçbir yanını beğenmiyorum yaş ortalaması bile çok fark ediyor hileli hilesiz arasında hileli de gerçekten oyunu bilen adamlar geliyor sadece

hileli açmanı öneririm daha önce bende açmıştım ve yaklaşık 2 3 yıl oynadım gerçekten hilesizin hiçbir yanını beğenmiyorum yaş ortalaması bile çok fark ediyor hileli hilesiz arasında hileli de gerçekten oyunu bilen adamlar geliyor sadece
Hemen hemen aynı düşünüyoruz​

Sen Hılesız Dersın Adam Hıle Acar Ama Sen Plugılerle Hılelerı Engelle Cunku Kasma Olabılır Bence

Sen Hılesız Dersın Adam Hıle Acar Ama Sen Plugılerle Hılelerı Engelle Cunku Kasma Olabılır Bence
Emin ol hiçbir eklenti hiçbir hileyi engelleyemez.Var ise böyle bir koruma hatamı düzeltin.​

Var AAC var O Hem Sana Bıldıırm Gonderır Ve Cok Cps Yaparsa Kıckler

:) Konu dışına çıkmasak da oy versek.

Bence hileli yerine hilesiz daha iyi bir tercih olabilir. İnsan hile ile kasılacağına kendi hakkıyla kasılsın. En iyi hileyle oynayan yerine hakkıyla oynayan kazansın. Eğer sunucunuzun gelişmesini istiyorsanız " hile " gibi önemli faktörleri engelleyin. Bu benim görüşüm tabii sizin görüşünüzede saygı duyuyorum.​

Hile korumasız faction sunucuları havai fişek gibi patlıyor bi anda ama sönmesi uzun sürmüyor hile korumalılar ise patlamadan duyulmadan sönüyor. Bence bir takım hileleri kapatıp fly vb gibi ws den kaçmanın önüne geçersen sıkıntı yaşamazsın gibi geliyor.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl