Faction | En Sevmediğiniz Oyun Hatalarını Yazabilirsiniz

destegebildir026

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
13

Discord:

Muharrem İnce#7499

Merhaba MC-TR Sakinleri

Arkadaşlar merhaba, yakın zaman içerisinde sipariş vereceğim ve sunucu açacağım. Merak etmeyin üst düzey tecrübelere sahibim, ancak 1 yıldır Minecraft oynamıyorum. O yüzden sizlerden bir kaç tavsiye istiyorum. Bir kaç faction sunucusunu gördüm, pek fazla fark yok. Hepsi birbirine benzer, tabii bazılarının diğerlerinden farkı var.

Peki ya sizin eklenmesini istediğiniz şeyler ?
  • Sistem olarak yazabilirsiniz.
  • Sürüm olarak yazabilirsiniz.
  • Olması gereken davranışları.
  • Oyun türü olarak yazabilirsiniz. (OP, Default)

Şuan Türkiyenin aşırı hard factiona ihtiyacı var.Hammaddeden para kasabileceğimiz.Lapis kömür kızıltaş madeni vs. olmayan,klan kurup başka klanları patlatabileceğimiz,arsaların değerli olduğu.(Hangi sunucu olduğunu oldlar anladı :v.)

Şu an için OP gündemde gibi 80-120 çeken sunucular var fakat rağbet ne kadar sürer nasıl olur bilemeyiz sana bağlı bir şey.

Olması gereken davranışlar adil kurallı bir sunucu olması ilgili yetkililer vs.

Sürüm 1.8 tabanlı 1.14.3'e kadar destekli

Sistem olarak Çeşitli etkinlikler yapabilirsin morefish gibi

Şuan Türkiyenin aşırı hard factiona ihtiyacı var.Hammaddeden para kasabileceğimiz.Lapis kömür kızıltaş madeni vs. olmayan,klan kurup başka klanları patlatabileceğimiz,arsaların değerli olduğu.(Hangi sunucu olduğunu oldlar anladı :v.)
Dostum onu en son 2014'te oynamıştım. Şimdi ki genç tayfa (%50) o zamanın hikayesi ile oynasa canı sıkılır. En iyisi günümüz faction'u ile ilerlemeliyiz.

Dostum onu en son 2014'te oynamıştım. Şimdi ki genç tayfa (%50) o zamanın hikayesi ile oynasa canı sıkılır. En iyisi günümüz faction'u ile ilerlemeliyiz.
Artık insanlar emeğe daha çok sarıyor kolaylıktan sıkıldı çoğu.Mesela şuan emek skyblock yükselişte yakında emek faction yükselecek.

Şu an için OP gündemde gibi 80-120 çeken sunucular var fakat rağbet ne kadar sürer nasıl olur bilemeyiz sana bağlı bir şey.

Olması gereken davranışlar adil kurallı bir sunucu olması ilgili yetkililer vs.

Sürüm 1.8 tabanlı 1.14.3'e kadar destekli

Sistem olarak Çeşitli etkinlikler yapabilirsin morefish gibi

1.8+ olacak. OP olmaması daha iyi gibi. Zaten kuracağımız oyun sistemleri oyuncuları üstümüze çekecektir. Adil olacağımın %90 bahsine varım. Geri kalan %10 insani hatalar. :D

Sunucu açacaklara ders verebilirim.

Gardaş kaybettin o işi nabücük.

images (2).jpg

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl