Faction Chat Sorunu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alico245

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Arkadaşlar Faction 1.8 Sürümünü MassiveCore İle Birlikte Kullanıyorum Factionu Yüklediğimden Beri EssentialsChatta Formatta Ayarladığım Gibi Chat Çalışmıyor Yani Ben Essentials Chat a Göre Mavi Yazıyordum Ama faction Pluginini Yükledikten Sonra Beyaz Yazmaya Başladım
"herochatAlliesFormat": "{color}[&l{nick}&r&f {factions_relcolor}&l{factions_roleprefix}&r{factions_relcolor}{factions_name|rp}{sender}{color}] &f{msg}",
Sorunun Burda Olduğuna Eminim &f{msg} Kısmı Sorun Evet Orayı &b Yazın Gibi Saçma Şeyler Yazmayın Herkez Farklı Renkte Yazıyor Ben Bu Kısmı False Yapsamda Bu Sefer Chatte Oyuncuların Klan İsimleri Gözükmüyor Benim İstediğim Oyuncuların Klanları Chatte Aynen Yazsın Ama Yazı Renkleri EssentialsChat'e Göre Ayarlansın Nasıl Yapabilirim ??

Diğer konunuza mesaj yazmıştım.
Oyuncunun klanlarının chatte gözükmesini istiyorsanız essentials chat kısmını şu şekilde ayarlayın;
Kod:
' §2{factions_roleprefix} §r§b{factions_name} {DISPLAYNAME} &6&l➔&7 {MESSAGE}'

Eğer sorununuz çözüldüyse hem bu konuyu hem o konuyu repor edin.

Teşekkürler Çözüldü Konu Kilit![DOUBLEPOST=1501777300,1501777268][/DOUBLEPOST]Teşekkürler Çözüldü Konu Kilit!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl