Bulundu faction c4 ile loot,paralı pet sistemi ve rütbe sistemi ve oyuncuların kendi pazar bölgesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myface26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 474
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

myface26

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
SelamunAleyküm kardeşler ben factionda adamların c4 şeklinde tntlerle kapıları patlatmasını sağlayan bir pl veya skript arıyorum bana yardım edicek kardeş varmıdır claimli alanda çalışıcak ancak wgli alanları bozamaması gerek birde oyuncular üretememeli benim kendi oluşturduğum ve markettten sattığım c4 lerle iş görmeliler

ikinci sk isteğim ise kardeşler mypet veya echo pet uyumlu petleri para ile köylüden satabileceğimiz ve belirli rütbelerin bu köylülerden peti alabilmeli

üçüncüsü ise bugsuz edit item yapılamayacak oyuncular kendi pazarını oluşturabileceği skripttir

dördüncüsü ise rank sisteminde yalnızca para gördüm indirdiklerimde buna kill sayısı ve xp sayısı ekleyebiliyormuyuz xp sayısı olmasada olur bu 4 ü benim için çok önemli şimdiden yardımcı olanlardan teşekkür ediyorum

Ne kadar güzel kafana göre yaz iste ohh ne alemm !

kardeşim hemşerimsin hepsini bir kişi yazacak diye birşey yok bilen veya elinde olan buraya toparlasın diye bir arada attım

kardeşim hemşerimsin hepsini bir kişi yazacak diye birşey yok bilen veya elinde olan buraya toparlasın diye bir arada attım
Umarım isteklerini biri yapar fakat çok şey istemişsin :D

Keşke biraz çaba harcayıp arasaydın. Sonra sunucudaki her sistem benimdir/bizimdir diye dolaşıyorlar.

dostum benim öyle sorunum yok öylede diyecek birisi değilim araştırdım bulamadım
Keşke biraz çaba harcayıp arasaydın. Sonra sunucudaki her sistem benimdir/bizimdir diye dolaşıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl