Faction Bitiyor mu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrD3mons235
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.865
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reklam yapılan bir durum yok projemizi belirttim ve faction piyasasının neden bitmeye yakın olduğunu açıkladım
Yanlış anlamayın ama bu doğrudan reklam;
insanlar amacı para kazanmak olmayan zevkli bir oyun sürmeyi amaçlayan yenilikçi olan yönetim istiyor ve burada biz devreye giriyoruz kişileri baltalamak gibi olmasın açık olan iki üç sunucunun amacı para her sezon aynı paketi pişirip koyuyorlar ama merak etmeyin 15 HAZİRAN 19.00'DA piyasaya gümbür gümbür geliyoruz. Eski sunucumuzun reklamsız hâli. Sunucumuzda sadece olanları değil tekil veya 2-3 kişilik ekipleri de düşüneceğiz ve asıl odağımız onlar olacak.
Mesajın başında ki 5 cümle harici her şey reklam.

Evet, oyuncu topluluğundan ziyade sunucu yöneticilerinin tercihleri ve yönetim politikaları, bir oyun modunun devam etme veya sonlandırılma kararında önemli bir rol oynayabilir. Sunucu sahipleri, belirli bir oyun modunun artık ilgi görmemesi, maliyetlerin artması veya yönetim zorlukları gibi nedenlerle bu tür kararlar alabilirler. Ancak, oyuncuların da tercihleri ve beklentileri dikkate alınmalıdır.

5 yıldır fc sunucusu ile ilgilenen biri olarak sunu söyleyebilirim ki fc solo oyuncu kitlesi bitmis durumda ve sadece klanlara bakıyor klanlar ise sunucuya degil hangi sunucuda item alabileceklerine bakıyor ve 1.8in bitmek bilmeyen hile sorunu yuzunden solo kitleler oynamıyor fc bolumunun tekrar canlanması icin bir sunucunun buyuk bir reklam ile solo oyuncu kitlesini youtuberler aracılığıyla cekmesi gerekiyor
tr fc tarihi boyunca en iyi sunucu paketinin bize ait olmasına ragmen sunucu sadece tatillerde oynanıyor

Türkiyede factions eskiden popülerdi keşke o eski günlerdeki gibi tekrar popüler olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl