Faction Bitiyor mu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrD3mons235
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.865
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka eskisi gibi yok artık ya üzücü

Faction geleli çok çok uzun zaman oldu. Fakat eski sunucular artık maalesef ölü durumda.

Aslında yeniden canlandırılabilir, fakat öyle bir paket yapılmalı ki faction oynamayanları dahil faction'a sürükleyecek rekabeti asla bitirmecek, tüm klanların olduğu büyük bir faction sunucusu açılsa canlanır tekrar. Fakat Türkiye'deki sunucu sahiplerinin amacı canlanması değil ki, para para para..

Aslında yeniden canlandırılabilir, fakat öyle bir paket yapılmalı ki faction oynamayanları dahil faction'a sürükleyecek rekabeti asla bitirmecek, tüm klanların olduğu büyük bir faction sunucusu açılsa canlanır tekrar. Fakat Türkiye'deki sunucu sahiplerinin amacı canlanması değil ki, para para para..
Benim giresim vardı o işe ama hiç anlamıyorum. Anlayan ortak bulsam yine de aşırı pahalıya patlar gibi geliyor bana.
Oynamaya geri mi dönsem diye foruma bir bakayım dedim, hayırlı akşamlar. :D

Evet sanırım bitiyor fakat biz yinede 1.8.9 Faction oyun modunu çok yakın zamanda açacağız. Şuan paketimizi ilmek ilmek Faction'u canlandıracak sistemler eklemeye çalışıyoruz. Umarım yaptığımız oyun modu oynanır ve tekrardan eski canlılığını kazanır. Herkese iyi günler dilerim :)

Faction bugün değil 2021 de ölmüştü faction online ı klanların eline düştüğünde zaten FC diye bir şey kalmadı tekli oynayan kişiler sayısı azaldı ve sunucu sahipleri klanları parayla satın aldı aslında bu yüzden bitti halen FC sunucusu açmak isteyen varsa bir değil bin kere daha düşünsün boşa zaman boşa para

faction bana göre 1.8 den sonra bitti galiba çok faction görmedim o zamanlardan sonra açanlar vardı fakat tutmuyordu herhalde

Faction 1.8 sonrası oynanmadı, oynanmayacak, oynanmaz.

Faction bitiyor denilmiş haklısınız fakat insanlar amacı para kazanmak olmayan zevkli bir oyun sürmeyi amaçlayan yenilikçi olan yönetim istiyor ve burada biz devreye giriyoruz kişileri baltalamak gibi olmasın açık olan iki üç sunucunun amacı para her sezon aynı paketi pişirip koyuyorlar ama merak etmeyin 15 HAZİRAN 19.00'DA piyasaya gümbür gümbür geliyoruz. Eski sunucumuzun reklamsız hâli. Sunucumuzda sadece olanları değil tekil veya 2-3 kişilik ekipleri de düşüneceğiz ve asıl odağımız onlar olacak.

Ekli dosyalar

• 5495dab059b1bdb0acdd187f395bcbd2_1692008076952_1.jpeg
    5495dab059b1bdb0acdd187f395bcbd2_1692008076952_1.jpeg
    53,1 KB · Görüntüleme: 100
Faction bitiyor denilmiş haklısınız fakat insanlar amacı para kazanmak olmayan zevkli bir oyun sürmeyi amaçlayan yenilikçi olan yönetim istiyor ve burada biz devreye giriyoruz kişileri baltalamak gibi olmasın açık olan iki üç sunucunun amacı para her sezon aynı paketi pişirip koyuyorlar ama merak etmeyin 15 HAZİRAN 19.00'DA piyasaya gümbür gümbür geliyoruz. Eski sunucumuzun reklamsız hâli. Sunucumuzda sadece olanları değil tekil veya 2-3 kişilik ekipleri de düşüneceğiz ve asıl odağımız onlar olacak.
On numara reklam olmuş

Çoğu kişi sunucu sahiplerinin para kazma istediğinden tutmuyor veya artık bitti filan demiş ama arka planda bir şeyi atlıyoruz. Aslında genel bir sıkıntı para, yani para olmazsa sunucu masraflarını karşılamaz ve batar. Bu konu tek faction ile değil genel olarak Türkiyede ki sunucuların problemi.

Reklamın manası olmadığını düşünüyorum.

Reklam yapılan bir durum yok projemizi belirttim ve faction piyasasının neden bitmeye yakın olduğunu açıkladım
Haha reklam yapılan bir durum yok demek için benim "On numara reklam olmuş" mesajımda ki elması kaldırmışsınız komik :D

Omurga önemli sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl