Çözüldü faction bir sunucu oynayacak olsanız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shellwe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 449
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shellwe

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
shellwe

Discord:

shellwe

faction bir sunucu oynayacak olsanız olmazsa olmaz dediğiniz veya bu da olsa güzel olur dediğiniz bi özellik var mıdır ?

nostaljik bir faction olmasını çok isterdim ve bence nostaljik bir faction herkesin ilgisini çeker bahsettiğim eski faction 1.7.2 sürümlerinden kalma tarzı bir faction sinemanın olduğu arsalar yerine mahalle warplarının olduğu ev satın alabildiğin arkadaşlarınla beraber paraşüt ile atlayabildiğin bir sürü aktivitenin olduğu harika bir sunucu olsa işe gitmez oturur oynardım

Şahsen bende nostaljiden yanayım. Lapis kazdığında "blup" die ses çıkacak, önümüze lapisler dağılacak. (yeni nesilde envantere geliyo.)
Hammadde de aynı şekilde :).
Sanal market yerine tabela market. vurarak satmak çok güzeldi :D.
Labirent ve parkur eventleride çok güzel oluyodu.
Ve en güzel yanı eventler. rain eventi harikaydı üstden elmaslar yağar deli gibi toplardık. Çok özlüyorum o günleri :D
şimdilik bu kadar.

Son düzenleme:
faction bir sunucu oynayacak olsanız olmazsa olmaz dediğiniz veya bu da olsa güzel olur dediğiniz bi özellik var mıdır ?
arkadaş ortamının rekabetin olduğu her yer bana uygun.

Piyasadaki faction sunucularının hepsi birbirine benziyor, sunucu sahipleri yıllardır kullanılan, hiçbir yeniliği bulunmayan eklentileri kullanmaktan sıkılmadı. Şahsi düşüncem, açılan faction sunucularında değişiklik yapılmamasının en büyük sebebi sunucu sahiplerinin ilgisiz olmaları. Yeni açılan sunuculara bakıyorum, "Boss sistemi, Balıkçı sistemi, Metin Taşı sistemi" diye, sistem demeden önce iki kere düşünülmesi gereken ucuz şeyleri sistem diye pazarlıyorlar. Ek olarak sunucuların başlıklarında "En iyisi yolunda, en iyisi olacağız, piyasanın en sağlamı, zirvenin sunucusu, kalitenin tek adresi" gibi acayip acayip cümlelerin bulunması sunucunun kalitesini direk belli ediyor zaten.

Oyuna yeni sürümler gelmesine rağmen sunucu sahipleri ısrar ile 1.8'i tercih ediyor. Ben oyuncu olarak 1.8 sunucular yerine oyunun son sürümünde açılan sunucuları oynamayı tercih ediyorum.

1.16 düzgün Faction sunucusu benim bildiğim yok. 1.16.5 sürüm bir faction keşke olsa, fakat genellikle faction 1.8 olduğu için 1.16 faction biraz garip olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl