FACTİON | 1.8 mi daha yüksek sürüm'mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasinDLG

Gülü seviyorsan, dikenine katlanıcaksın.
Hosting Görevlisi
Elmaslar
205
Minecraft
YasinDLG

Discord:

yasindlg

Öncelikle merhaba,
Benim ismim Yasin. Beni yeniler değil eskiler tanır.
Konuya direk girmek istiyorum.

Sizde biliyorsunuz ki şuan ki devrimizde eski faction sunucusu kadar aktiflik yok ve yine takdir edersiniz ki 1.8/1.12 sürümüyle olan hiç faction sunucusu yok. Bende bir fikir üzerine yeni bir sunucu açmaya karar verdim. Konum yeni sistemler veya daha özgü sistemler değil. Konum sizce faction sunucusunu 1.8/1.12 olarakmı açmalıyım? Yoksa daha yüksek bir sürüm ile mi ilgilenmeliyim ?

Sürüm fark etmeksizin faction sunucuları artık tutmuyor. Ancak mutlaka faction açmak istiyorsanız bence 1.16 ya da üstü bir sürümde, yenilikçi sistemleri barındıran ve reklamı iyi yapılan bir faction sunucusu güzel olurdu. Hem piyasada böyle bir sunucu yok. Ha bir de sürüm konusunda bir tavsiyem daha var, ViaVersion ile sunucunuzu birden fazla sürümden girilebilir hâle getirilebiliyorsunuz ya hani, ha işte aradaki gap'i fazla abartmayın. Örneğin 1.16.5 temelli bir sunucuya yalnızca 1.15.x 1.16.x gibi sürümlerle girilmesi daha sağlıklı. Bir sunucunun tek bir oyun modunun 1.8-1.21 sürümlerini desteklemesi oldukça sakıncalı olur ve pek çok bug ve glitch'e neden olur.

direkt açma kanka fc boşver tutmuyor boş bölüm

Öncelikle merhaba,
Benim ismim Yasin. Beni yeniler değil eskiler tanır.
Konuya direk girmek istiyorum.

Sizde biliyorsunuz ki şuan ki devrimizde eski faction sunucusu kadar aktiflik yok ve yine takdir edersiniz ki 1.8/1.12 sürümüyle olan hiç faction sunucusu yok. Bende bir fikir üzerine yeni bir sunucu açmaya karar verdim. Konum yeni sistemler veya daha özgü sistemler değil. Konum sizce faction sunucusunu 1.8/1.12 olarakmı açmalıyım? Yoksa daha yüksek bir sürüm ile mi ilgilenmeliyim ?
hocam 1.16 taban sürüm 1.8 pvp ile net deli gibi oynicak bir sürü oyuncu var ancak öyle bir proje tr piyasasından gelmiyor

SkyBlock - BoxPvP - Survival güzel bir paket ve reklamla tutturursunuz hocam kitleside iyi faction kitlesi kanser bir kitle uğrasılmıyor
Survival türünü yüksek sürümmü önerirsin 1.8 mi ?

Survival türünü yüksek sürümmü önerirsin 1.8 mi ?
yuksek surum fakat 1.8 ve son surum girilecek sekilde ayarlamanızı öneririm bir cok oyuncu oynayamıyor yoksa buda kitleyi daraltıyor

hocam 1.16 taban sürüm 1.8 pvp ile net deli gibi oynicak bir sürü oyuncu var ancak öyle bir proje tr piyasasından gelmiyor
dostum fc sunucu sahibiyim ben boyle bir istekde kitlede gormedim emin olmadığınız konularda yorum yapmayın 1.16 fc acan her sunucu battı 2 gunde

yuksek surum fakat 1.8 ve son surum girilecek sekilde ayarlamanızı öneririm bir cok oyuncu oynayamıyor yoksa buda kitleyi daraltıyor
Daha önce böyle bir sunucu açma deneyiminiz olmadı sanırım. Yüksek sürüm temelli bir sunucuya 1.8 giriş desteği verirseniz -hele ki survivalda- pek çok konuda sunucu ayvayı yiyecektir. 1.16 Nether Güncellemesi, 1.13 Aquatic Güncellemesi, 1.17 Mağara Güncellemesi... Bu gibi büyük yenilikler getiren sürümler 1.8-1.12 sürümleriyle uyumsuzluğa neden oluyor.

Daha önce böyle bir sunucu açma deneyiminiz olmadı sanırım. Yüksek sürüm temelli bir sunucuya 1.8 giriş desteği verirseniz -hele ki survivalda- pek çok konuda sunucu ayvayı yiyecektir. 1.16 Nether Güncellemesi, 1.13 Aquatic Güncellemesi, 1.17 Mağara Güncellemesi... Bu gibi büyük yenilikler getiren sürümler 1.8-1.12 sürümleriyle uyumsuzluğa neden oluyor.
survival icin demedim bunn skyblock icin dedim biliyoruz bizde tabiki 1.16.5 sunucuda actım
[ustteki mesajı yanlıs gormusum]

faction sunuculari tutmuyor bana gore cunku herkes bi emek istiyor gibi dusunuyorum bu yüzden survival veya skyblock daha cok on planda kaliyor ve surum yukselmesi ile yenilikler cok fazla oluyor bu yuzdende olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl