Sol Reklam

Reklam Fabrikalı Skyblock | play.thenoblesmc.com | 1.19.4 - Çiftçi ve minyona SON | Yeniliklerin öncüsü olmaya adım adım!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Renat

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
120
Yer
Türkie
Minecraft
RenatKoc

Discord:

✪ Renat#5730

BANNER 2.png
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Renat-sis.jpg
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png
Screenshot_6.png
Screenshot_7.png
Screenshot_8.png

Diğer Sistemlerimiz:

-> Minyon ve çifçiden sıkıldın mı? Onların yerine spawnersız bir fabrika ile bize katıl
-> Spawner sistemi kökten değişmiştir 1 spawner ile her spawnera sahip olun
-> Özel menüler - Özel edit kazması - baltası - Özel edit eşyaları
-> Özel yüzük sistemi ile oyununuza renk katın
-> Özel binek ve pet paketleri (3D model)
-> Özel Balonlar +20 -> Sınırsız fly

Sunucu ip: play.thenoblesmc.com

Sunucu 11.06.2023 22:00-23:00 arasında açılacaktır!
Discorda gelip yeniliklerden ve yeni sistemlerden daha fazla bilgi edinebilirsiniz

Ekler

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    3,7 MB · Görünt.: 227
Son düzenleme:
Uyarı Burada açıklanıcaklar Sadece Fotorafa göre yapılacak bir görüştür Lütfen daha sonra sunucya gelde gör tarzından konuşmayın. Giricem ve ona göre bunu editlicem eğer negatif dediklerim gerçekten dengelenmişse vb vb

1(-). Fabrikalar. Sunucunun ana olayı... Beklediğim bu fotoraftı(Alttaki gördüğünüz) ama... Niyese sadece aklıma internetten alınmış fabrika şeyleri geliyor... Nasıl çalıştığı hakkında bir şey de yok.
1686740379015.png

2(?). Petler (Hiçbir işe yaramaz ve yüksek ihtimalle para ile alınan şeyler) ondan dolayı bunu direk geçiyorum. Gameplay element deyil.
3(-). Markettir vb onların yazılmasına bile gerek yoktu çünkü bütün sunucularda var. Vip bilgide dahil.
4(+). Ah bak şu solda gözüken (Seviyen) (ismin) (level) (sezon) olayı hoşuma gitti. Buna lafım yok bu güzel yapılmış.
5(--). Kitlerde özel şeyler var ama bu Emek eşyalarına benzemiyor. Direk VIP eşyalarına benziyor ondan direk -. Paid şeyler sunucunun ana şeyinden daha önemli gibi... Ama kesin birşey söyleyemem. Sunucuya girince görücez. Başlangıçta alıyorsak bu emeklikten direk çıkıyor zaten.
6(Nötr, Fakat çalışıyorsa ++) Mini Fabrika sistemi baya hoş. Anca burdan anlıyoruz birşey yapıldığı hakkında fakat daha kullanmadım. Bilemem
7(--) Tahmin edebilen gibi... Paid şeyler! 190/280 TL aylığı vay be! Yani buna vericeğim zamanı yada parayı vericeğime Ge-Force Now dan en yüksek kaliteli oyunları ayda 140 TLye oynarım.
8. Kasalar. Konuşmama gerek yok. Hiç yok.

-Tek şey kaldı Sunucuyu denemek. Sunucu aktif olduğunda ve birazcık oyuncu girdiğinde denemeyi düşünüyorum. Belki bu Negatifleri düzelticek positif şeyde vardır umutuyla.
Başarılar diliyorum. Umarım Paid contentinizden fazla para içermeyen Content vardır sunucuda.

Son düzenleme:
umarım ömrü uzun olur sunucunuzun. genelde bu tarz sunucular 1-2 hafta içerisinde duruma göre şekil değiştiriyor veya kapanıyor. dilerim devamlılık olsun.

Tr'de emek verilip farkındalık koyan sunucu cok fazla yok bunlardan birisi olduğun için mutluyum. Umarım devamlılığı gelir.

Sunucu çok hoş olmuş. Sadece konu tasarımı eksik. Başarılar ❤️

Bide şöyle birşey var...1 inde açılıcak şey şuan hala kapalı? Açılmicakmı sunucu noldu yaw? Sunucu içinde de oynayıp ona göre değerlendirmemi deyişitiricem ama açılmicakmı ney?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı