FabledSkyblockmu yoksa IridiumSkyblockmu daha iyidir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rahim Q.

Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz kişide bulunmaz
Elmaslar
258
Minecraft
RahimQBV
Facebook
Rahim Qubadov
X
RahimQBV

Discord:

rahimqbv

Arkadaşlar hepinize merhebalar, uzun zamandan sonra sunucu açmaya karar verdim.Elimde satın almış olduğum, fabledskyblock eklentisi var fakat yakın zamanlarda iridiumskyblock, bundan daha iyi olduğunu duydum.Sizce bu konuda napmalıyım?

Iridium skyblockmu geçmem gerekiyor yoksa fabledskyblock devammı etmeliyim?
(Özellik/Performans/Basitlik bu özellikler hangisinde daha iyi söylerseniz sevinirim)

Iridium Skyblock'u çoğu kişi bir youtuberden gördü ve artık herkes kullanmaya başladı,Fabled Skyblock'u kullanan ve çözen adam akıllı birileri yok, o yüzden fabledskyblock'u tercih etmek daha mantıklı olur fikrimce.

Iridium Skyblock'u çoğu kişi bir youtuberden gördü ve artık herkes kullanmaya başladı,Fabled Skyblock'u kullanan ve çözen adam akıllı birileri yok, o yüzden fabledskyblock'u tercih etmek daha mantıklı olur fikrimce.
Ben hep fabledskyblock tercih ediyordum.IridiumSkyblock ben çoktan duydum fakat spigotmc direkt bakmak şansım olmadı.Baktığımda bir kaç özellikleri vb hoşuma gitti fakat ikisinin arasında kaldım.Eğerki çoğu kişi fabledskyblock söylerse, bu zaman seçimimde kalacağım.

Fabled padişah gibidir; her plugini çalıştırmaz her skipti istediğin gibi kullanamazsın ama İridium da biraz makine yorar. Kullanış açısından Fabled daha iyidir. Tavsiyem Fabled

Fabled padişah gibidir; her plugini çalıştırmaz her skipti istediğin gibi kullanamazsın ama İridium da biraz makine yorar. Kullanış açısından Fabled daha iyidir. Tavsiyem Fabled
Önerin için teşekkür ediyorum.Haklısın, iridiumskyblock makineni zorluyor, özellikleri vb görünce ikisinin arasında kalmıştım.
Diğer arkadaşlarında yorumların bekliyorum. ?

IridiumSkyBlock güzel bir eklenti ancak, hayal gücünü sınırlıyor, ekleyeceğin özellikler kısıtlı kalıyor. LeaderHeads desteği bulunmuyor. Görevleri hatalı, bildirince de sorunu çözmek yerine, görevi kullanmayın diyorlar :D

IridiumSkyBlock güzel bir eklenti ancak, hayal gücünü sınırlıyor, ekleyeceğin özellikler kısıtlı kalıyor. LeaderHeads desteği bulunmuyor. Görevleri hatalı, bildirince de sorunu çözmek yerine, görevi kullanmayın diyorlar :D
Hiç bir zaman kullanmadığım için o yüzden cevap veremeyeceğim ?
Böyle bakıyorumda FabledSkyblock devam edeyim ben ?

Çoğunluğun söylemiş olduğu gibi bende ayrıcalıklarıdan dolayı FabledSkyblock eklentisini öneririm ki gerçekten hiç pişman olmayacaksın ☺

Çoğunluğun söylemiş olduğu gibi bende ayrıcalıklarıdan dolayı FabledSkyblock eklentisini öneririm ki gerçekten hiç pişman olmayacaksın ☺
Hiç bir zaman FabledSkyblock kullanmaktan pişman olmadım.Iridium ve BentoBox gibi pluginleri görünce, "acaba neden bunlarda fabledskyblocktan daha iyi olmasın" diye sorusu aklımda kalmıştı.Bu yüzden konu kurmak istedim.Yorumun için teşekkür ediyorum. ?

fabledskyblock seçerdim, aynı zamanda birçok kişi bilmese de fabledskyblock da en az askyblock kadar skriptle ayarlanılabilir, yalnızca biraz sk-mirror bilmek gerek :D

leaderheads kullanabilmek için artık eklentilerin desteklemesine gerek yok, placeholder'lardan çekilebiliyor veriler

Çıkardığım X serisi sky, normal halükarlarda iridium skyblock tabanlı yapılacaktı ancak o zamandan beri küfür ederim eklentiye. Eklenti resmen aceleye gelmiş. Yazarıyla discorddan neredeyse 2 saate yakın sesli görüşmemize rağmen bir türlü yapamadı oflayıp puflayıp durdu, her gün yeni kritik bir bug çıkıyordu. Kullanmanızı hiç tavsiye etmiyorum çok sakat bir eklenti, yine de kullanacaksanız da riskleri bilin.

Çıkardığım X serisi sky, normal halükarlarda iridium skyblock tabanlı yapılacaktı ancak o zamandan beri küfür ederim eklentiye. Eklenti resmen aceleye gelmiş. Yazarıyla discorddan neredeyse 2 saate yakın sesli görüşmemize rağmen bir türlü yapamadı oflayıp puflayıp durdu, her gün yeni kritik bir bug çıkıyordu. Kullanmanızı hiç tavsiye etmiyorum çok sakat bir eklenti, yine de kullanacaksanız da riskleri bilin.
Yorumlara baktığım zaman, fabledskyblock devam edeceğim.IridiumSkyblock bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum.Herkesin yorumları için teşekkür ediyorum. ?

Fabled daha iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl