Çözüldü FabledSkyblock /is settings'e ayar ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan furnqa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 389
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furnqa

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
onjrak

Discord:

furqna

Merhabalar, bir paket yapıyorum yavaş yavaş ancak fabledskyblocka geldiğimde bir sorun ile karşılaştım, fabledskyblock da /is settings diye bir menü var herkes biliyordur. Bu menüye spawner kırma diye bir ayar eklemek istiyorum ancak hiçbir yerde bulamadım. Songoda'nın discorduna da gittim ancak orada da cevap alamadım. Nasıl yapabilirim bunu?

fabledskyblock kullanma

Kullandığın eklentiyi kesinlikle değiştirmeni tavsiye ederim, gerçekten çok kalitesiz bir eklenti.
SuperiorSkyBlock2 eklentisini rahatlıkla kullanabilirsin.

Hocam size demiştim fabled kullanmayın diye ama ciddiye almamışsınız. Fabled hatalı ve yeterli özellikleri olmayan bir eklenti superiorskyblock kullan.
Hocam sizinle konuştuktan sonra superiora geçiş yaptım ancak fabledın yanında nedense superioru kullanmamam gerektiğinin kaanatine vardım

Merhaba, konuya 1 hafta içerisinde cevap gelmediği için sorunun devam edip etmediğini belirtmek için etkileşimde bulununuz.
Etkileşimde bulunmazsanız konunuz 24 saat sonunda kilitlenicektir.

Superioskyblock2 geç daha iyi daha kolay yardım ederim

Hocam kendi deneyimlerinize göre gitmenizi tavsiye ederim plugin paketinizde deneyip test edin kasma donma takılma yavaşlama gibi problemleri almadıgınız sürece istediginiz plugini kullanın şahsen bende fabled kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı çıkmadı ki +100 civarı bir onlinede denemişliğimde var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl