Çözüldü FabledSkyblock - ÇÖZÜLDÜ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet242442
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 961
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet242442

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
26
Minecraft
apple3bule4

Discord:

Klaus Mikaelson#3333

Merhaba eskiden fabledskyblock kullanıyordum ve yeniden kullanmayı düşündüm. /is upgrade yazınca bana ada yükseltmelerinin devre dışı olduğunu söylüyor Eskiden hatırladığım kadarıyla config.yml den veya upgrades.yml den ada yükseltmeleri açıp kapatılabiliyordu config ve upgrades ymllerini gözden geçirdim ctrl f ile arattım bulamadım yardımcı olabilecek var mı?

NOT: Eklenti sürümü 2.3.21

1610060613122.png

Menüden upgradelemeyi denesene bir de

Menüden upgradelemeyi denesene bir de
Menüye tıklıyınca da aynı mesajı veriyor ama admin komutuyla upgrade menüsünü açabiliyorum ama onda da fiyatlarını felan ayarlamak için

Permissions lardan kaynaklanabilir dicem ama sunucuda opunuz var yüksek ihtimal. Konu kilit.

Permissions lardan kaynaklanabilir dicem ama sunucuda opunuz var yüksek ihtimal. Konu kilit.
is upgrades menüsü devre dışı nasıl açacağım diyorum confige baktım upgradese baktım hiçbir şey bulamadım konu kilit diyorsun.

Kanka cevabı bulamadığımdan benim açımdan kilit dedim. Hiç bir çalışmıyor dediklerine göre fabled skyblockta :D Crackli falan kullanıyorsun sanırım. Crackli kullanıyorsan böyle şeylerin olması normal
is upgrades menüsü devre dışı nasıl açacağım diyorum confige baktım upgradese baktım hiçbir şey bulamadım konu kilit diyorsun.

Menüyü açmak için tek yapman gereken /is yazmaktı halbuki. Orada upgrade menüsü var. Oradan dene demiştim :D

Kanka cevabı bulamadığımdan benim açımdan kilit dedim. Hiç bir çalışmıyor dediklerine göre fabled skyblockta :D Crackli falan kullanıyorsun sanırım. Crackli kullanıyorsan böyle şeylerin olması normal
Crack değil + crackli kullandığım zaman böyle bir şey ile karşılaşmadım. Demek istediğim ada yükseltme menüsü devre dışı bunu açmak için bir komut girmem lazım veya ayar dosyalarından aktif etmem lazım ve ben bu komutu veya ayar dosyasında bulamadım nereden açabilirim. Uyandığımda hâlâ işe yarayan bir sonuç gelmezse songoda ekibine yazacağım iyi forumlar.

Ekli dosyalar

• 1610062885335.png
    1610062885335.png
    12,5 KB · Görüntüleme: 34
Crack değil + crackli kullandığım zaman böyle bir şey ile karşılaşmadım. Demek istediğim ada yükseltme menüsü devre dışı bunu açmak için bir komut girmem lazım veya ayar dosyalarından aktif etmem lazım ve ben bu komutu veya ayar dosyasında bulamadım nereden açabilirim. Uyandığımda hâlâ işe yarayan bir sonuç gelmezse songoda ekibine yazacağım iyi forumlar.
Config dosyasında ki bütün off yazan şeyleri on yap :D

Dediğine Göre Ada Güncelleme Config den kapalı configden Island Upgrades gibi bi bölüm olmalı onu true yapmayı dene

Konu kilit

Çözüm:

Permissionslardan kaynaklanıyormuş sunucumda group manager veya herhangi bir grup plugini olmadığından ve op olduğum halde açılmadığından aklıma gelmedi sonra group manager ve essentails kurup oyuncuya fabledskyblock.island.upgrade permissionu verip oyuncu yaptığımda kendimi menü açıldı

Yorumun da kafa gezdirdim deniyeyim dedim teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl