maadenci
Neden kiFabledSkyblock kullanmayin, SuperiorSkyblock2 kullanin.
maadenci
Songoda’nın hiçbir eklentisini kullanmayın. Çok kötü kodluyorlar, sunucunuzda oyuncu artışı olduğu gibi TPS artışı da olacaktır.Neden ki
düzgün şekilde ayarlarsanız güzel şekilde çalışıcaktır. Ben sürekli serverlarda kullanıyorum ve ayarlı şekilde açtığımda düzgün şekilde çalışmaktadır. Önyargı ile yaklaşmanızı tavsiye etmiyorum.Songoda’nın hiçbir eklentisini kullanmayın. Çok kötü kodluyorlar, sunucunuzda oyuncu artışı olduğu gibi TPS artışı da olacaktır.
emre.#4570
Bir çok büyük sunucular AskyBlock plugini kullanmakta ve sunucularını büyütmekte AskyBlock Diğer SkyBlock paketlerinden daha kolay ve anlaşılır. Türkçe dilide desteklemekte Configini incellerseniz bir çok şeyi barındırdığını göreceksiniz.Merhaba forum üyeleri,
Fabledskyblock pluginini kulanıyorum ve yeni bir skyblock adası tasarladım kendi yaptıgım adayı nasıl fabledskyblock eklentisinde entegre ederim? teşekkürler.
FabeledSkyBlock schematik desteklemiyor bildiğime göre. FabeledSkyBlock türkçe dilini desteklemekte kendi lang dosyamı değiştirip bunu çalıştırdım ve herhangi sorun yaşamadım tabi bu görüşlerde kişiden kişiye değişir buna birşey demiyorum. Sadece Plugini Direk kötülemeye gerekmediğini anlatmaya çalışıyorumBir çok büyük sunucular AskyBlock plugini kullanmakta ve sunucularını büyütmekte AskyBlock Diğer SkyBlock paketlerinden daha kolay ve anlaşılır. Türkçe dilide desteklemekte Configini incellerseniz bir çok şeyi barındırdığını göreceksiniz.
Ada Şamatiğini değiştirmek için yapmaniz gereken şey scmatik almak oda worldguard plugini sayesinde olucaktır. Scmatik aldıktan sonra ada scmatiğini değiştirin ve yapmış olduğunu scmatiği koyun
Default:
File:
Overworld: "default.structure"
Nether: "default.structure"
End: "default.structure"
Name: "default"
Displayname: "&a&ldefault"
Description:
- "&f&oYemyeşil Adada Gelişmek"
- "&f&okim istemez ki."
Permission: false
Item:
Material: GRASS_BLOCK
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!