Çözüldü Fabledskyblock Adamı tipimi değiştirmek istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atom PvP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 725
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atom PvP

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba forum üyeleri,
Fabledskyblock pluginini kulanıyorum ve yeni bir skyblock adası tasarladım kendi yaptıgım adayı nasıl fabledskyblock eklentisinde entegre ederim? teşekkürler.

FabledSkyblock kullanmayin, SuperiorSkyblock2 kullanin.

Songoda’nın hiçbir eklentisini kullanmayın. Çok kötü kodluyorlar, sunucunuzda oyuncu artışı olduğu gibi TPS artışı da olacaktır.
düzgün şekilde ayarlarsanız güzel şekilde çalışıcaktır. Ben sürekli serverlarda kullanıyorum ve ayarlı şekilde açtığımda düzgün şekilde çalışmaktadır. Önyargı ile yaklaşmanızı tavsiye etmiyorum.

Merhaba forum üyeleri,
Fabledskyblock pluginini kulanıyorum ve yeni bir skyblock adası tasarladım kendi yaptıgım adayı nasıl fabledskyblock eklentisinde entegre ederim? teşekkürler.
Bir çok büyük sunucular AskyBlock plugini kullanmakta ve sunucularını büyütmekte AskyBlock Diğer SkyBlock paketlerinden daha kolay ve anlaşılır. Türkçe dilide desteklemekte Configini incellerseniz bir çok şeyi barındırdığını göreceksiniz.
Ada Şamatiğini değiştirmek için yapmaniz gereken şey scmatik almak oda worldguard plugini sayesinde olucaktır. Scmatik aldıktan sonra ada scmatiğini değiştirin ve yapmış olduğunu scmatiği koyun

Bir çok büyük sunucular AskyBlock plugini kullanmakta ve sunucularını büyütmekte AskyBlock Diğer SkyBlock paketlerinden daha kolay ve anlaşılır. Türkçe dilide desteklemekte Configini incellerseniz bir çok şeyi barındırdığını göreceksiniz.
Ada Şamatiğini değiştirmek için yapmaniz gereken şey scmatik almak oda worldguard plugini sayesinde olucaktır. Scmatik aldıktan sonra ada scmatiğini değiştirin ve yapmış olduğunu scmatiği koyun
FabeledSkyBlock schematik desteklemiyor bildiğime göre. FabeledSkyBlock türkçe dilini desteklemekte kendi lang dosyamı değiştirip bunu çalıştırdım ve herhangi sorun yaşamadım tabi bu görüşlerde kişiden kişiye değişir buna birşey demiyorum. Sadece Plugini Direk kötülemeye gerekmediğini anlatmaya çalışıyorum

Kendi ada tipinizi yapmak için yapmanız gerekenler (FabeledSkyBlock);

1./island admin structure tool Komutunu Yazarak Elinize gelen baltayı seçiyorsunuz.
2. Diğer aşamada ise Yaptığınız adayı sağ alttan köşeye blok koyarak Sağ tıklayın, sol üst köşeyede Adanızın yapsını tamamen kaplayacak konuma koymaya unutmayın. ve sol tıklayın Yaptıktan sonra /island admin structure save (Adaadı) adanızın adını yazarak kopyalayınız.
3. Kaydettikten Sonra FabeledSkyBlock plugin dosyasına geliyorsunu ve structures.yml bölümüne giriyorsunuz. Başta

Default:
File:
Overworld: "default.structure"
Nether: "default.structure"
End: "default.structure"
Name: "default"
Displayname: "&a&ldefault"
Description:
- "&f&oYemyeşil Adada Gelişmek"
- "&f&okim istemez ki."
Permission: false
Item:
Material: GRASS_BLOCK

Karşınıza Böyle çıkacaktır. default yazan yerleri yaptığınız ada adı ile değiştirip kullanabilirsiniz. Sonra sunucunuza restart atıp adanızı rahat şekilde kurabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl