theText#7434
Aktif bir kullanıcının adası mı? Yoksa kullanılmayan boş bir ada mı?
theText#7434
Eklentinin leak olduğunu sanmıyorumBEST way to fix it: Just use no leak plugins
Sanmıyorsan kesin leak satın almamışsınEklentinin leak olduğunu sanmıyorum
theText#7434
Satın almadım başka bir paketten aldım ama çözümün fahiş fiyatlara bu şartlarda eklenti almak olduğunu sanmıyorum farklı bir çözüm arıyorumSanmıyorsan kesin leak satın almamışsın
Ozaman kesinlikle Leak eklentidir.Satın almadım başka bir paketten aldım ama çözümün fahiş fiyatlara bu şartlarda eklenti almak olduğunu sanmıyorum farklı bir çözüm arıyorum
theText#7434
Kardeşim ben leak mı orijinal mi diye sormuyorum sorunumu anlatıyorum çözüm bekliyorum ne anlatıyorsun banaOzaman kesinlikle Leak eklentidir.
Adam da sana diyor ki Leak eklentilerde böyle sorunlar çıkabilir eğer orijinal almış olsaydın zaten bize değil eklentinin kendi geliştiricisin den destek alırdınKardeşim ben leak mı orijinal mi diye sormuyorum sorunumu anlatıyorum çözüm bekliyorum ne anlatıyorsun bana
Kesinlik olamaz compile edilmiş olabilir :D Açık kaynak kodlu bi eklentiOzaman kesinlikle Leak eklentidir.
Ender#2000
yapımcıda leak bir eklenti için destek vermezEklenti yapımcısı dışında birisi sana yardımcı olamaz
Eklenti leak ise bu tür sorunlar ile karşılaşırsınız
Tavsiyem burada vakit kaybetmeyip yapımcıya yazmanızdır
Ender#2000
zaten leaksa burada sadece vakit kaybediyoryapımcıda leak bir eklenti için destek vermez
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!