Çözüldü Fabled Skyblock Görev Çeşidi Konsol İle Eklemek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Screamov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 634

Screamov

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
16
Minecraft
Screamov

Discord:

İhsanMert#3187

Fabled Skyblock Görev Sekmesinde gereksinimler bölümünde bazı seçenekler var ITEM,MONEY,CMD bunlar şöyle çalışıyor 100 kırıktaşın varsa yada 500tln varsa görev yapılabiliyor fakat benim eklemek istediğim şeyse mob öldürmesi mesela ben nasıl 3 tane zombi öldürünce görev tamamlanıyor ekleyebilirim?

Songoda yardım etmiyor.

unknown.png

Araştırmalarım sonucu böyle bir özellik bulamadım maalesef.

Fabled Skyblock Görev Sekmesinde gereksinimler bölümünde bazı seçenekler var ITEM,MONEY,CMD bunlar şöyle çalışıyor 100 kırıktaşın varsa yada 500tln varsa görev yapılabiliyor fakat benim eklemek istediğim şeyse mob öldürmesi mesela ben nasıl 3 tane zombi öldürünce görev tamamlanıyor ekleyebilirim?

Songoda yardım etmiyor.

unknown.png
Merhaba attığınız ekran görüntüsü bulanık görünüyor lütfen kod satırı içerisinde veyahut daha net bir görüntü iletebilir misiniz?

# The requirement
# ITEM:<item> <count> ==> the player needs <count> <item>
# LEVEL:<level> ==> the player's island needs to be at least <level> level
# NEAR:<EntityType> <amount> ==> <amount> of <EntityType> must be next to the player
# POTION:<PotionType> <data> <amount>
# data must be: 0 = normal potion, 1 = extended, 2 = ++, 3 = splash, 4 = splash extended, 5 = splash ++, 6 = lingering, 7 = lingering extended, 8 = lingering ++
# BANK:<amount> requires amount from the island's bank
# ECO:<amount> requires amount from the player's balance
require:
- 'ITEM:cobblestone 128'
# The reward
# ITEM:<item> <count> means the player will have <count> <item> when the challenge is done
# CMD:<cmd> means a command will be executed by the console when the challenge is done
# BANK:<amount> gives amount to the island's bank
reward:
- 'CMD:eco give {player} 100'
- 'ITEM:iron_ingot 3'
# The maximum amount of time this challenge is repeatable. Unlimited for endless challenge
maxtimes: 1
# If true, broadcast a message when this challenge is completed

item cobblestone kısmına mesela zombi öldürme nasıl yapayrım

# The requirement
# ITEM:<item> <count> ==> the player needs <count> <item>
# LEVEL:<level> ==> the player's island needs to be at least <level> level
# NEAR:<EntityType> <amount> ==> <amount> of <EntityType> must be next to the player
# POTION:<PotionType> <data> <amount>
# data must be: 0 = normal potion, 1 = extended, 2 = ++, 3 = splash, 4 = splash extended, 5 = splash ++, 6 = lingering, 7 = lingering extended, 8 = lingering ++
# BANK:<amount> requires amount from the island's bank
# ECO:<amount> requires amount from the player's balance
require:
- 'ITEM:cobblestone 128'
# The reward
# ITEM:<item> <count> means the player will have <count> <item> when the challenge is done
# CMD:<cmd> means a command will be executed by the console when the challenge is done
# BANK:<amount> gives amount to the island's bank
reward:
- 'CMD:eco give {player} 100'
- 'ITEM:iron_ingot 3'
# The maximum amount of time this challenge is repeatable. Unlimited for endless challenge
maxtimes: 1
# If true, broadcast a message when this challenge is completed

item cobblestone kısmına mesela zombi öldürme nasıl yapayrım
Olurmu bilmiyorum songoda neden destek vermedi onuda bilmiyorum fakat üsteki komutlar gibi MOB: denediniz mi?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl