F/P Monitör Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinyorelder

The artist
Emektar
Elmaslar
715
Discord İzni
Minecraft
iELDER

Discord:

sinyorelder

Yakın zamanda monitör alacağım tasarım ve eklenti paketleriyle ilgileniyorum 75HZ olması yeterlidir fakat ekran boyutu büyük olursa harika olur :)​

Malesef bunlar 144HZ, ben 75HZ alacağım
bütçeniz yeterli neden 75hz alıyorsunuz ki ve boyutu büyük olup 144hz alabilecek fiyatınız da var size önerim kesinlikle 144hz almak.
Eğerki fps oyunları oynacaksanız kesinlikle 144hz almanızı tavsiye ederim veya derseniz ki ben profesyonel olarak oyuncu olacağım sizlere 240hz öneririm direk şuan da ben espor akademisin de oynuyorum ve 240hz in verdiği boostu anlatamam bile size

size önerim kısaca 144hz veya 240hz almanız veya 165hz de olur.​

bütçeniz yeterli neden 75hz alıyorsunuz ki ve boyutu büyük olup 144hz alabilecek fiyatınız da var size önerim kesinlikle 144hz almak.
Eğerki fps oyunları oynacaksanız kesinlikle 144hz almanızı tavsiye ederim veya derseniz ki ben profesyonel olarak oyuncu olacağım sizlere 240hz öneririm direk şuan da ben espor akademisin de oynuyorum ve 240hz in verdiği boostu anlatamam bile size

size önerim kısaca 144hz veya 240hz almanız veya 165hz de olur.​
Laptop kullanıyorum laptopun ekranı zaten 144HZ 2. monitörü işlerim kolaylaşsın diye alacağım önerin için teşekkürler.

Laptop kullanıyorum laptopun ekranı zaten 144HZ 2. monitörü işlerim kolaylaşsın diye alacağım önerin için teşekkürler.
rica ederim ne demek laptop oldugunu bilmiyordum fakat ana monitör yapacaksan 240hz çok iyi olabilir

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hem boyutu küçük, hem 75 hertz hemde şık bir görünüşü var.
Karar vermemde güzel olucak fazlasıyla şık ve ortamıma uygun önerin için teşekkürler
rica ederim ne demek laptop oldugunu bilmiyordum fakat ana monitör yapacaksan 240hz çok iyi olabilir
Yan monitör yapacağım tekrardan teşekkür ederim. <3 <3

Benim monitör ayakta zor duruyo adam 2. yi alıcak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl