Çözüldü EZRanksPro ve EZRanksLite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeblaysCraf-t

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
EZRankLite denedık sunucumuzda rankup_no_rankups: '&cYou don''t have any rankups available at your current rank.'
EZRanksPro satın aldık yıne aynı sorunu verıyor acıl yardım edermısnız

Son düzenleme:
EzRankLite İLE kendi sunucuma yapmıştım çok iyi olmuştu , skype gelin yardımcı olurum eren01asdasd[DOUBLEPOST=1501789583,1501789514][/DOUBLEPOST]Eğer discord kullanıyorsanız ErenOFC#3074

ekledım bakarmısnız

Sanırsam siz op veya kurucusunuz diye diyor. Kendinizi deop layın ve oyuncu rütbesine alın birde öyle deneyin.

Sanırsam siz op veya kurucusunuz diye diyor. Kendinizi deop layın ve oyuncu rütbesine alın birde öyle deneyin.
öyle deniyorum zaten ama olmuyor[DOUBLEPOST=1501833536,1501833440][/DOUBLEPOST]bir arkadas kendı rankups.yml sini atabilirmi

o nasıl ayarlanıyor ama sımdı ben EZRankPro yu yapmak ıstıyorum para bosunamı gıttı

PaidRanks daha kolay bir plugin bence. Paranız boşa mı gitti diye sorarsanız eğer sorun 1 hafta içinde çözülemez ise paranız boşa git miş gine sayılmaz. Arkadaşlarınıza 1 tl ucuza satabilirsiniz :D

PaidRanks daha kolay bir plugin bence. Paranız boşa mı gitti diye sorarsanız eğer sorun 1 hafta içinde çözülemez ise paranız boşa git miş gine sayılmaz. Arkadaşlarınıza 1 tl ucuza satabilirsiniz :D
Aslında biraz boşa gitmiş EzRansLite ücretsiz ile cok iyi rutbe sistemi yapmıştım, PaidRanksda ise sorun çıkabiliyor

Aslında biraz boşa gitmiş EzRansLite ücretsiz ile cok iyi rutbe sistemi yapmıştım, PaidRanksda ise sorun çıkabiliyor
Hmm. Ben hiç sorunla karşılaşmadım o yüzden söyledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl