Çözüldü EZRanksPro ve EZRanksLite prefix sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeblaysCraf-t

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
arkadaslar sunucumda ilk olarak liteyi kullandım onda su sorun vardı rankup yazınca bazka rutbeye atılıyor ama oyuncunun prefixi oluyordubida atlayınca baska rank gelıyordu o duzgun oluyordu birdaha atlayınca yine prefixi oyuncu oluyor o yuzden ucretli olan pro olanını aldık ondada aynı sorunu yasıyoruz bılen varsa yardım edebilirmi

arkadaslar sunucumda ilk olarak liteyi kullandım onda su sorun vardı rankup yazınca bazka rutbeye atılıyor ama oyuncunun prefixi oluyordubida atlayınca baska rank gelıyordu o duzgun oluyordu birdaha atlayınca yine prefixi oyuncu oluyor o yuzden ucretli olan pro olanını aldık ondada aynı sorunu yasıyoruz bılen varsa yardım edebilirmi
Config'ini özelden veya burdan atabilirmisiniz?
Birde hangi Prefixleri istediğinizi belirtirseniz yardım edebiliriz.

Config'ini özelden veya burdan atabilirmisiniz?
Birde hangi Prefixleri istediğinizi belirtirseniz yardım edebiliriz.
benim sorunum prefix deil sunucuya gelebilirmisiniz ozelden ip atam[DOUBLEPOST=1501949744,1501948962][/DOUBLEPOST]bilen varsa yardımcı olabilirmi

Bu sorunu ücretli aldığınız eklentinin yapımcısına e-posta olarak bildirmelisiniz. Sonuçta ortada ödenen bir ücret var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl