Çözüldü EzRanksLite

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mystelio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 919
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mystelio

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
147
Ezrankslite pluginini indirdim çok hoşuma gitti ama config'i ayarlayamıyorum bi türlü olmuyor 2 3 kez denedim ya hata veriyo yada config kendini sıfırlıyıp orijinal haline geliyor benim için ezrankslite config editleyen varmı :)

Rütbeler şunlar olucak: Çaylak Oyuncu Tecrübeli Uzman Usta Ustad Soylu Asil Kahraman Kral Efsanevi

Yapabilen kişiye şimdiden sonsuz teşekkürler :)

Not: Sunucum 1.7.x 1.8.x bu yüzden o sürüme ait config'i editleyin lütfen :)

Selam Bay iTaKka Sana bu konu hakkında yardımcı olucagımdan çok mutlu oldum. Kendisini sıfırlaması Öncelikle bir yerde sorun yapıyorsun ki
Kendisini sıfırlıyor senin yerinde olsam
''Rankup'' Kullanmanı isterim kolay ve kaliteli. Ve Kendin yaparsan daha güzel olabilir? Çünki Bukadar Kişi
Ögrenerek Bu yollara gelmiştir :) Sende Ögrenmeni isterim Görüşmek Üzere ..
İyi Forumlar Dilerim ..

Selam Bay iTaKka Sana bu konu hakkında yardımcı olucagımdan çok mutlu oldum. Kendisini sıfırlaması Öncelikle bir yerde sorun yapıyorsun ki
Kendisini sıfırlıyor senin yerinde olsam
''Rankup'' Kullanmanı isterim kolay ve kaliteli. Ve Kendin yaparsan daha güzel olabilir? Çünki Bukadar Kişi
Ögrenerek Bu yollara gelmiştir :) Sende Ögrenmeni isterim Görüşmek Üzere ..
İyi Forumlar Dilerim ..
Peki kendim nasıl yapıcam skript'ten çok anlamıyorum ve plugin kodlamam imkansız şu rütbe sorununu da bi çözsem keşke başıma bela oldu ya

yapımcısı clib ezranksprosunu kullanıyorum birazcık karışık pluginler yapıyor ama iyi kazanıyor :D ben sana ezrankspro oneririm onu kullan rütbelerini ayarlarım ben :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl