EzRanks Çalışmıyor BatiHost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TTemuz

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Merhabalar, Sunucumda Rütbeler Atlanmıyor /Rankup Yazınca Atlıyor Gibi Görünüyor Ama Rütbe Atlanmıyor Baya Araştırdım, Çözmeye Çalışdım Olmadı Sonra Pluginlerin Yedeğini Alarak Portlu Sunucumda Denedim Orda Çalıştı Bunun Sebebi Nedir ? Serverimde EzRanks çalışmıyor Dedim gibi Portluda çalışıyor . Serveri Aldım Yer Batihost

Konsolda hata var mı?

hayır yok ama çok saçma bir olay portlu serverimde aynısı çalışıyor aynı herşey batihostda çalışmıyor

Güncel Sürümünü Deneyip Kurun Olmazsa BatıHostla İletişime Geçin.

zaten ticket attım bugün 3 de ama dönmediler sürüm en son hem benim başka serverde çalışan pl nin aynısı niye başka bir yerde çalışmıyor ?

zaten ticket attım bugün 3 de ama dönmediler sürüm en son hem benim başka serverde çalışan pl nin aynısı niye başka bir yerde çalışmıyor ?
Bazı pluginler bazen vds sunucularda çalışmıyabiliyor aynı şekilde kendi bilgisayarında da son sürümü yükleyip birde deneyin olmazsa birde bir alt sürümü deneyin batihosta ticket attın biraz sabredin genelikle gece 3 2 civarlarında ticketlara bakıyorlar.

Bazı pluginler bazen vds sunucularda çalışmıyabiliyor aynı şekilde kendi bilgisayarında da son sürümü yükleyip birde deneyin olmazsa birde bir alt sürümü deneyin batihosta ticket attın biraz sabredin genelikle gece 3 2 civarlarında ticketlara bakıyorlar.
teşşekürler 2.50de ticket cevabı geldi dediğiniz gibiymiş

Sorun çözüldüğüne göre konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl