Eklenti Hakkında Görüşleriniz

• Güzel, şık bir eklenti. Sunucumda kullanacağım!

Oy: 0 0,0%
  • Güzel, fakat pek ilgimi çekmedi.

Oy: 1 50,0%
  • Açık konuşalım, ben beğenmedim.

• Güzel bir eklenti, kullanacak arkadaşlar için gelişmiş ve ideal.

Oy: 1 50,0%
  • Eklentiyi biliyorum zaten, kullanımı basit ve hoş duruyor.

• Kullanılan toplam oy
    2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nexi

nexi is the best!
Elmaslar
1.185

Discord:

nexi#0001

titulo.png

Merhaba, ben nexi konuma hoş geldiniz. Sizlere bu konuda bir eklentiyi tanıtmak istiyorum. Eklentimizin adı Extreme Level Mobs bu eklentinin biraz ne işe yaradığından bahsedelim. Bu eklenti sayesinde canavarların bir seviyesi olacak bu seviyeleri random olarak veriyor. Config dosyasından maksimum leveli arttırabilir, daha güçlü canavarlar elde edebilirsiniz. Bazı sunucular için yararlı olacağını düşünüyorum. Ek olarak mağara vb. yerleri bulmanız açısından da iyi bir eklenti. Neden der iseniz isimleri gözüktüğünden dolayı yere baktığınızda hololarını görüyorsunuz zaten. Fakat kapatılabilir bir özellik olduğunu biliyorum. Config'i kurcalayabilirsiniz. Daha iyi anlamanız için eklentinin görsellerine ve en son videolu anlatımına geçelim.

capturas.png

2.png

12.png

Bu şekilde oluyor, gerçekten çok güzel bir eklenti ve hoş duruyor.

4fecbc69c7a8c18def2bc9dc97e9468071b7e00f.gif

Canavarları öldürdüğünüzde, karşılığında item alabiliyorsunuz. Ki çok güzel bir detay.

93ee72944ea6badf20f08af5f3e44687f60df1e5.gif

9773a97c2a8c51aa8fe9785d81665974c9ddec14.gif

b17fcc396895181823a7c7faeec41c8e86975310.gif

Eklentimiz bu kadardı, herhangi bir perm vb. gerekmiyor. Direkt kurduğunuzda hallediliyor. Perm verecek iseniz eklentinin sitesinde permissions kısmını kontrol etmeyi unutmayın. Ben gereksizlik olmasın diye bilerek eklemedim.

NOT: Eklentinin düzgün bir şekilde çalışabilmesi için, Vault eklentisi gereklidir. Lütfen Vault eklentisini sunucumuza ekleyelim.

Konumuz bu kadardı, okuyup okumayan herkese teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıcakla kalın, saygılarımla..

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Survival sunucular için gayet hoş bir plugin, tanıtım için ellerinize sağlık.

Özellikle son nesil hayatta kalma sunucuları için güzel bir eklenti olmuş. Ayrıca anlatım tarzınızı da baya bir beğendim, kaleminize sağlık :)

Merhaba, ben nexi konuma hoş geldiniz. Sizlere bu konuda bir eklentiyi tanıtmak istiyorum. Eklentimizin adı Extreme Level Mobs bu eklentinin biraz ne işe yaradığından bahsedelim. Bu eklenti sayesinde canavarların bir seviyesi olacak bu seviyeleri random olarak veriyor. Config dosyasından maksimum leveli arttırabilir, daha güçlü canavarlar elde edebilirsiniz. Bazı sunucular için yararlı olacağını düşünüyorum. Ek olarak mağara vb. yerleri bulmanız açısından da iyi bir eklenti. Neden der iseniz isimleri gözüktüğünden dolayı yere baktığınızda hololarını görüyorsunuz zaten. Fakat kapatılabilir bir özellik olduğunu biliyorum. Config'i kurcalayabilirsiniz. Daha iyi anlamanız için eklentinin görsellerine ve en son videolu anlatımına geçelim.

Ekli dosyayı görüntüle 143544

Ekli dosyayı görüntüle 143537

Ekli dosyayı görüntüle 143539

Bu şekilde oluyor, gerçekten çok güzel bir eklenti ve hoş duruyor.

Ekli dosyayı görüntüle 143538

Canavarları öldürdüğünüzde, karşılığında item alabiliyorsunuz. Ki çok güzel bir detay.

Ekli dosyayı görüntüle 143540

Ekli dosyayı görüntüle 143541

Ekli dosyayı görüntüle 143542

Eklentimiz bu kadardı, herhangi bir perm vb. gerekmiyor. Direkt kurduğunuzda hallediliyor. Perm verecek iseniz eklentinin sitesinde permissions kısmını kontrol etmeyi unutmayın. Ben gereksizlik olmasın diye bilerek eklemedim.

NOT: Eklentinin düzgün bir şekilde çalışabilmesi için, Vault eklentisi gereklidir. Lütfen Vault eklentisini sunucumuza ekleyelim.

Konumuz bu kadardı, okuyup okumayan herkese teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıcakla kalın, saygılarımla..

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İnşallah server alınca yükeleyecem pl yi

survival Sunucumda kullanacağım teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl