Bulundu ExodusMC Yetkililerini Arıyor!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsilusPasha

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Selamlar millet
ExodusMc İsimli 200slotlu serverimize

-----------------------------------------------------------------------
Builder ve Pluginer alımı yapıyoruz işini bilen ve sorumluluk sahibi bireylere geleceğin yatırımı
ExodusMc'de yetkili olma şansını veriyoruz...Discord için (+15)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ad:
Tecrübeleriniz:
Discord:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdiden Teşekkürler İyi Günler...

Erdem kurt
15
Moderatör/rehber
pixelpvp(rehber),RuvexNetwork(moderatör),Carsonpvp(moderatör),apraxcraftr(rehber),masterMC(rehber)
Erdemkrt#1970

Merhaba:
Gördüğüm kadarıyla SkyBlock haritaları çok az ve ben bu yüzden yeni SkyBlock projesi yapıyorum, 2 gündür uraşıyorum
Plugine gelince pluginlerde bir çok işe yarar plugin biliyorum çounu yabancı kanallardan izledim ve plugin tercüme ede biliyorum

İstediyim yetki: Pluginci, Skriptçi, Builder ve ya Moderator gibi şeyler

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ad: Crôwls
İstenilen yetki: Plugin,Skript
Tecrübeleriniz: Onu makinemden açarak gösteriririm.
Discord: Crôwls#6236

Ad:Efe
İstenilen yetki:Builder
Tecrübeleriniz:Bir çok sunucuda görev yaptım. Bu işte gerçekten kendime güveniyorum.
Discord:
Efe-Brainlikes#1411

Ad:tuna
İstenilen yetki:Mod - Admin
Tecrübeleriniz:Mod konusunda iyiyimdir 4 senedir hatta 5 sene bile olmuş olabilir hangisini vericeğiniz size bağlı.
Discord:
Miyako#7145
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

server aternosmu ?

Ad:tuna
İstenilen yetki:Mod - Admin
Tecrübeleriniz:Mod konusunda iyiyimdir 4 senedir hatta 5 sene bile olmuş olabilir hangisini vericeğiniz size bağlı.
Discord:
Miyako#7145
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

server aternosmu ?
:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl