Exodia Online - MmoRpg & Olympos Build Team

bydemir06

Block Tale Studio Ceo
Elmaslar
590
Minecraft
bydemir06

Discord:

bydemir06#0787

Merhabalar ;

Geri dönüşümüz üzerine 2 büyük proje ile piyasada yer almaya çalışacağız. Bu projelerden biri olan "Exodia Online Mmorpg" sunucumuz için yardımınıza ihtiyacımız bulunmakta dır... Haritamız (Büyük) olacağı için, user(Oyuncu) 'de yardımını talep ettik ve kendi yaptıkları yapıları da sunucumuza ekleme kararı aldık. İyi bir mimari olması şart mı ?
- İyi bir mimari 'den kastımız toprak ' dan ev yapıp bizlere ulaştırmayın. Kullanıla bilinirlik çok önemli. Bizim yapmış olduğumuz evler elbetteki var.

Eğer sizlerde bizlere yardımcı olmak isterseniz. Discord sunucumuza gelip nasıl yardımcı olabileceğinizi öğrene bilirsiniz iyi forumlar...

Map desinger ; bydemir06, @Kyrona , @Aaesir
Ev yardımında bulunanlar ; @Rose, @Synroliah , @Chercres

1564176217819.png
1564176233039.png
1564176253059.png
1564176287602.png

1564176377289.png
1564176487759.png

1564176794807.png

Yazılım ekibimiz ;

@Abdullah Erol , @Enes K , @MhaWTHoR

Ekli dosyalar

• 1564176190390.png
    1564176190390.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 147
  • 1564176383298.png
    1564176383298.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 251

Bu iki projenizi fazlasıyla beğendim. Bence tutacak gibi gözüküyor. Projelerinizde başarılar dilerim.

Türkiye'de mmorpg kültürü olmasa bile çok detaya girmeden + basma sistemli levelle açılan zindanı mmorpgler genelde 50-60 online çok rahat görüyor.Ama eğer tekrara sararsanız yani oyunculara hep yanı şeyi yaptırırsanız o online 1 ay sonra 5-10 a düşer.Zaten mmorpgler maksimum 4-5 ay ayakta kalıyor sonrasında 5 online ı geçmiyor.Haritalar ise bence sadece 1 spawn 5 zindan olmamalı,oyuncunun rahatça gezip vakit geçirebileceği haritalar olmalı.Başarılar güzel bir proje gibi gözüküyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kodları ne alaka anlamadım :D
Ben de onu düşünüyorum kendi kendime düşüncelerime tercüman oldun çok sağol :D

Şiii çaktırmayın :) Bana yolladıkları resmi bulamadım bunu saldım. :)

Bu iki projenizi fazlasıyla beğendim. Bence tutacak gibi gözüküyor. Projelerinizde başarılar dilerim.
Teşekkür ederiz
Türkiye'de mmorpg kültürü olmasa bile çok detaya girmeden + basma sistemli levelle açılan zindanı mmorpgler genelde 50-60 online çok rahat görüyor.Ama eğer tekrara sararsanız yani oyunculara hep yanı şeyi yaptırırsanız o online 1 ay sonra 5-10 a düşer.Zaten mmorpgler maksimum 4-5 ay ayakta kalıyor sonrasında 5 online ı geçmiyor.Haritalar ise bence sadece 1 spawn 5 zindan olmamalı,oyuncunun rahatça gezip vakit geçirebileceği haritalar olmalı.Başarılar güzel bir proje gibi gözüküyor.

Bizde sistemler biraz daha garip :) Hedef 16Ağustos. :D

umarım geçmişte ki 103972421 tane mmorpg sunucu açan ekipler gibi yarıda bırakıp hevesimizi kursağımızda bırakmazsınız.

Son düzenleme:
Güzel bir MMORPG sunucusu olacak gibi. Birçok MMORPG sunucusu kitleyi elinde tutamadığı için kapatıldı. Umarım siz kitlenizi elinizde tutabilirsiniz. Başarılar!

Güzel bir MMORPG sunucusu olacak gibi. Birçok MMORPG sunucusu kitleyi elinde tutamadığı için kapatıldı. Umarım siz kitlenizi elinizde tutabilirsiniz. Başarılar!
Hep beraber göreceğiz teşekkür ederiz. :D

Şiii çaktırmayın :) Bana yolladıkları resmi bulamadım bunu saldım. :)

Teşekkür ederiz

Bizde sistemler biraz daha garip :) Hedef 16Ağustos. :D
Tamam tamam :D Başarılı proje, inşallah dilediğiniz yerlere gelirsiniz.

MMORPG saglam bı alt yapı yoksa oyuncu nasıl olacak ki?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl