ImpJan
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 5
- Minecraft
- JanHoppy
Discord:
progdam
Selamlar MC-TR ailesi bugün sizlerle sunucumuzun yetkili başvuruları hakkında bahsedeceğim.
Öncelikle sunucumuz bir kaç gün önce açıldı. Sunucumuzda bu yüzden başvuruları açmaya karar verdik.
Sunucumuzun hedefi büyüktür. Skyblock sunucusu adı altında açtığımız sunucuya bir kaç takım ekip üyesi aranıyor.
Sunucumuz yeni olduğu için ''Yönetim(Admin,mod) ve Youtuber'' şiddetle arıyoruz. Eğer aday olmak isteyen var ise
Alım için aktif olan yetkiler▸
- Youtuber :evet:
- Yönetim: :evet:
Not : Başvuru yaparken dürüst olunuz. Eğer dürüst olmadığınız anlaşılırsa gerekli işlemler uygulanır.
Bilgilendirme : Aktiflik en önemli hususumuzdur. Çok aktif olan oyuncularımız karşılığını alırlar.
Bize ulaşabileceğiniz adresler ▸
Discord : ImpCrayzLocker#0755 ( Sunucu Sahibi : Yusuf )
Discord : Ender#8947 ( Sunucu Diğer Yöneticimiz )
Sunucu tanıtım konumuza gitmek istiyenler buraya tıklasın
Yetkili Başvuru Formumuz
Adınız ve Soyadınız : Yusuf KIRICI
Yaşınız : 14 ( Yaş en az 14 olmak zorundadır. )
Oyun içi adınız : ImpCrayzLocker
Sunucuda hiç yasağınız bulunuyor mu? Hayır. Daha önceden hiç yasaklanmadım.
Hangi yetkiye sahip olmak istiyorsunuz? : Rehber eğer Youtuber başvurusu yapacaksanız abone sayınızı yazın.
Sunucumuzda kaç saat aktif olabilirsiniz? : Hafta içi 4-5 ve hafta sonu 2-3 saat aktif olabilirim.
Neden yetkili olmak istiyorsunuz? : Yetkili olarak yönetimin ekibinin sırtındaki yükü azaltmak isterim. Daha önceden şu sunuculardan deneyimliyim.
Size ulaşabileceğimiz bir Skype veya Discord adresi : ImpCrazyLocker#0755
Mikrofonunuz var mı? : Evet var.
Ben ''Yusuf KIRICI'' Sunucuda yetkimi yanlışa kullanırsam yetkimin alınıp, sunucudan uzaklaştıralacağımı biliyorum
Yaşınız : 14 ( Yaş en az 14 olmak zorundadır. )
Oyun içi adınız : ImpCrayzLocker
Sunucuda hiç yasağınız bulunuyor mu? Hayır. Daha önceden hiç yasaklanmadım.
Hangi yetkiye sahip olmak istiyorsunuz? : Rehber eğer Youtuber başvurusu yapacaksanız abone sayınızı yazın.
Sunucumuzda kaç saat aktif olabilirsiniz? : Hafta içi 4-5 ve hafta sonu 2-3 saat aktif olabilirim.
Neden yetkili olmak istiyorsunuz? : Yetkili olarak yönetimin ekibinin sırtındaki yükü azaltmak isterim. Daha önceden şu sunuculardan deneyimliyim.
Size ulaşabileceğimiz bir Skype veya Discord adresi : ImpCrazyLocker#0755
Mikrofonunuz var mı? : Evet var.
Ben ''Yusuf KIRICI'' Sunucuda yetkimi yanlışa kullanırsam yetkimin alınıp, sunucudan uzaklaştıralacağımı biliyorum
Son düzenleme: