Çözüldü executableitems özellik yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cacana45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cacana45

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
7
Minecraft
cacana45

Discord:

cacana45

Merhaba ben sunucumda executableitems pluginini kullanıyorum ve özel eşya yapmayı bilmiyorum
youtubeden bakarak anlarım nasıl yapıldığığı ancak birkaç özellik nasıl yapılır bilmiyorum bileniniz varsa kodunu atarmısınız ?
1. Denizin kalbine sağ tıklayınca oyuncunun yaklaşık 8 ile 10 block büyüklüğünde bir buz küre oluşturulsun ve o buz küre 15 saniye sonra yok olsun ve o küre oyuncular tarafından kırılmasın 15 saniye sonra kendiliğinden kaybolsun

2. Patlamış nakarat mevresine ise bir depo gibi birşey olucak yani oyuncunun inventory sinde p.nakarat meyvesi varsa başka bir oyuncuyu öldürdüğünde öldürdüğü oyuncunun itemleri nakarat meyvesinin içine depolanıyor

Son düzenleme:
Daha kolay bir plugin var typewriter discorddan ulaşırsan neler yapabiliceğini gösteririm bedava hem typewriter premium skript gibi düşün ben misal sunucum için oyuncuyu beş block baktığı yöne doğru ışınlayan kılıç , yıldırım fırlatan kılıç , suile heal veren kılıç ve asa ile meteor topu atan asa yaptım typewriter ile yardımcı olurum

Daha kolay bir plugin var typewriter discorddan ulaşırsan neler yapabiliceğini gösteririm bedava hem typewriter premium skript gibi düşün ben misal sunucum için oyuncuyu beş block baktığı yöne doğru ışınlayan kılıç , yıldırım fırlatan kılıç , suile heal veren kılıç ve asa ile meteor topu atan asa yaptım typewriter ile yardımcı olurum
bana sadece istediğim şeylerin kodları lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl