Çözüldü excellentedcrates yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crotex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crotex

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
8
Minecraft
Crotex

Discord:

Crotex

excellentedcratesde kasaya altın ekledim kod olarakda bunu yazdım altın çıkınca altını vermedi neden olabilir napmam gerek
1766833937184.webp

%player% deneyin.

ExcellentCrates,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
placeholderlarını kullanır, "/papi ecloud download Player" ve ardından "/papi reload" komutlarını kullanıp tekrar deneyebilirsin.

ExcellentCrates,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
placeholderlarını kullanır, "/papi ecloud download Player" ve ardından "/papi reload" komutlarını kullanıp tekrar deneyebilirsin.
%player% deneyin.
İkinizin dediğinide yptım hiç birşey olmadı böyle ödül sistemi napmam lazım hata varmı econun başına [console] yazayıpda denedim direk kasa siilindi napayım şimdi kod olarak kasanın yedeği vardı geri aldım
1766849156755.webp

economy give %player_name% 2500

Fakat bundan öncesinde PlaceholderAPİ üzerinden Player eclodunu indirmeniz gerekiyor arkadaşında dediği gibi

Bunları yaptıysanız üste yazdığım komutu deneyebilirsiniz bir daha hata olursa logu atabilirsiniz

Moderatör tarafından düzenlendi:
economy give %player_name% 2500

Fakat bundan öncesinde PlaceholderAPİ üzerinden Player eclodunu indirmeniz gerekiyor arkadaşında dediği gibi

Bunları yaptıysanız üste yazdığım komutu deneyebilirsiniz bir daha hata olursa logu atabilirsiniz
Logsdan baktım altın çıkınca kod çalışmıyor kod u yazmıyor bile

type: item yapmışsın type: COMMAND olmalı

1767200008948.webp
İtem yapmışsın type yerine COMMAND yapman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl