kursattbektas
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- KursatBektas
Discord:
bhyerr4040
bhyerr4040

benjamin17
Discordları üstünde yapımcısından talep edebilirsiniz fakat belli sürümler hariç herhangi bir destek veya plugini iletmiyorlardı en son. Crazycrates pluginine göz atabilirsiniz.herkese merhaba skyblock 1.19.4 sunucum için excellentcrates kurmayı düşünüyorum ama gereken sürümleri spigot sayfasında bulamıyorum herhangi bi paylaşıldığı yer varmıdır ya da elinde olan atabilir mi ?
bhyerr4040
crazycrates çok sade hocam itemsadder kullanıyorum ve excellent'ın animasyonları felan hoş oluyorDiscordları üstünde yapımcısından talep edebilirsiniz fakat belli sürümler hariç herhangi bir destek veya plugini iletmiyorlardı en son. Crazycrates pluginine göz atabilirsiniz.

benjamin17
Buna herhangi bir çözüm getirmem olanaksız dediğim gibi discordlarından talep etmeniz lazım.crazycrates çok sade hocam itemsadder kullanıyorum ve excellent'ın animasyonları felan hoş oluyor
bhyerr4040
tamamdır teşekkürlerBuna herhangi bir çözüm getirmem olanaksız dediğim gibi discordlarından talep etmeniz lazım.

Yusuf Mert
o yeni sürümlerinden biri 1.21.4-1.21.5 arası adam 1.19 için istiyorMerhabalar,
ExcellentCrates eklentisininsürümünü yükleyip dener misin ?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yusuf Mert
1.19.4 Sunucumda bu eklentiyi kullanıyorum, o yüzden önerdim, bakarsanız zaten 5.3.1 sürümünün linkini attım.o yeni sürümlerinden biri 1.21.4-1.21.5 arası adam 1.19 için istiyor
bhyerr4040
tıklıyorum ama indirmiyor1.19.4 Sunucumda bu eklentiyi kullanıyorum, o yüzden önerdim, bakarsanız zaten 5.3.1 sürümünün linkini attım.

Yusuf Mert
Merhabalar,tıklıyorum ama indirmiyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!