Paylaşım ExcellentCrates %90 TR Yama #PatatesliKöfte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Patatesli Köfte

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
42
Minecraft
Akirayla

Discord:

ALİ_BERKE#0606

MuninTR İsteği üzerine gelen ExcellentCrates pluginini 4.5 saatimi ayırarak Türkçe yapılabilen herşeyi iyi-kötü türkçe yaptım ve burda paylaşıyorum sizden isteğim emeğimin karşılığı olarak elmas atmanız :)

ExcellentCrates-5.2.2.1 sürümü ve daha üst sürümler için Full + Full %90 Tr Yama. #PatatesliKöfte

Diğer Çevirilmiş Pluginlere ulaşmak için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total:

Ekran Alıntısı.JPG

Ekran Alıntısı 2.JPG

2024-04-21_00.01.00.png
2024-04-21_00.01.17.png
2024-04-21_00.01.19.png
2024-04-21_00.01.30.png

Madem en aşağı indin bi elmas at :D

Son düzenleme:
Hocam %98 olmasın o .d Ellerine Sağlık

MuninTR İsteği üzerine gelen ExcellentCrates pluginini 4.5 saatimi ayırarak Türkçe yapılabilen herşeyi iyi-kötü türkçe yaptım ve burda paylaşıyorum sizden isteğim emeğimin karşılığı olarak elmas atmanız :)

ExcellentCrates-5.2.2.1 sürümü ve daha üst sürümler için Full + Full %90 Tr Yama. #PatatesliKöfte

Diğer Çevirilmiş Pluginlere ulaşmak için:

İndirme Linki:

Virüs Total:

Ekli dosyayı görüntüle 239309
Ekli dosyayı görüntüle 239310
Ekli dosyayı görüntüle 239311Ekli dosyayı görüntüle 239312Ekli dosyayı görüntüle 239313Ekli dosyayı görüntüle 239314

Madem en aşağı indin bi elmas at :D
Son sürüm excellent crates'te configler değişti hocam ona göre güncellermisisiniz?

Merhaba şu anda geliştirmekte oldugumuz sunucumuzda çeviri işleriyle ücretli/ücretsiz ilgilenmek istermisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl