Decenthologram ile hologram oluşturdunuzmu?merhaba excellentcrate ile kasa yaptım fakat hologram olarak kasa ismi gözükmüyor nasıl yapabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 270601
excellentcrate için decent hologram mı gerekiyor ve nasıl birbirine bağlayacağım kianalatabilime şansınız var mıDecenthologram ile hologram oluşturdunuzmu?
Hologram oluşturun ve istediginiz kasa ismini renk kodu ile girebilirsiniz girdikten sonra kasanın üstüne cıkın 1 2 blok koyun altınıza sonra /hologram movehere "hologramismi" seklinde yapabilirsinizexcellentcrate için decent hologram mı gerekiyor ve nasıl birbirine bağlayacağım kianalatabilime şansınız var mı
excellent pluginin hologramı yok mu. config dosayasında hologram gözüküyorduHologram oluşturun ve istediginiz kasa ismini renk kodu ile girebilirsiniz girdikten sonra kasanın üstüne cıkın 1 2 blok koyun altınıza sonra /hologram movehere "hologramismi" seklinde yapabilirsiniz
Ben excellent kullanmadıgım için bilmiyorum olabilirexcellent pluginin hologramı yok mu. config dosayasında hologram gözüküyordu
ardiumdev
Hangi sürümü kullanıyorsunuz acaba? birde ExcellentCrates plugini çalışıyormu?merhaba excellentcrate ile kasa yaptım fakat hologram olarak kasa ismi gözükmüyor nasıl yapabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 270601
gayet güzel şekilde çalışıyor.Hangi sürümü kullanıyorsunuz acaba? birde ExcellentCrates plugini çalışıyormu?
6.3.3Taban sürümü nedir?
10senseicaoıne
10senseicaoıne
ah pardon çözüldü işşaretlemeyi unutmuşumÇözüldü mü? @xefnu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!