Bulundu Excellent Crates

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UpNexs

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
UpNexs

Discord:

upnexs

Eskiden Excellent Crates Plugini 1.20.1 sürümü tarzı vardı bunlar bi yerde var mı

Bu siteden indirenilirsin ancak siteyi ilk kez gördüğümü belirtmek isterim. İndirip kullanmanız durumunda oluşabilecek herhangi bir sorumluluk bana ait değildir. Eklentinin bir GitHub sayfası mevcut; dilerseniz oradan eski sürümlerini indirip kendiniz build edebilirsiniz. Bunun dışında farklı bir indirme kaynağı bulunmamaktadır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
sitede hata var galiba destek ekibine yazdım olursa yazarım
Bu siteden indirenilirsin ancak siteyi ilk kez gördüğümü belirtmek isterim. İndirip kullanmanız durumunda oluşabilecek herhangi bir sorumluluk bana ait değildir. Eklentinin bir GitHub sayfası mevcut; dilerseniz oradan eski sürümlerini indirip kendiniz build edebilirsiniz. Bunun dışında farklı bir indirme kaynağı bulunmamaktadır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

sitede hata var galiba destek ekibine yazdım olursa yazarım
ExcellentCrates en düşük 1.21.3 versiyonunda bulabildim ancak bu plugin açık kaynak kodlu yani kaynak kodunu editleme bilgin varsa sürüm indirebilirsin ve istediğin gibi değişiklik yapabilirsin pluginde.

ExcellentCrates en düşük 1.21.3 versiyonunda bulabildim ancak bu plugin açık kaynak kodlu yani kaynak kodunu editleme bilgin varsa sürüm indirebilirsin ve istediğin gibi değişiklik yapabilirsin pluginde.
hocam hatırladığım en eski ben 1.20.1 sürümü kurmuştum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl