Çözüldü Excellent crates eski sürümleri yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Henzy98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 153
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Henzy98

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
0
Minecraft
Henzy98

Discord:

henzy98

Excellent cratesin eski sürümü gerekiyor sunucum 1.17.1 tabanlı ancak eski sürümleri yok bulamıyorum sadece güncel sürümü var githubda.

Excellent cratesin eski sürümü gerekiyor sunucum 1.17.1 tabanlı ancak eski sürümleri yok bulamıyorum sadece güncel sürümü var githubda.
Merhabalar

Gördüğüm kadarıyla yapımcıları indirme linklerini kaldırmış ve sadece 1.19 dan sonra destekleyen sürümleri bulunmakta. Discordlarına giderek indirme linki isteyebilirsiniz.

Alternatif olarak crazy crates pluginini kullanabilirsiniz.

Discordlarında eski sürümleri paylaşan insanlar var discord sunucularına girip discordun kendi arama sistemi (ctrl+f) ile arayıp şunu içeren: dosya filtresini ekleyip gezinebilirsiniz ama baya bir sayfa geçmeniz gerekecek

Discordlarında eski sürümleri paylaşan insanlar var discord sunucularına girip discordun kendi arama sistemi (ctrl+f) ile arayıp şunu içeren: dosya filtresini ekleyip gezinebilirsiniz ama baya bir sayfa geçmeniz gerekecek
hocam geçmişe bayağı baktım ancak pek alakalı birşey bulamadım chatede yazdım ancak pek bakmadılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl