fuku61
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 8
- Minecraft
- RedWacco
Discord:
Yok
Yok
takendisiyim
Yok
nexenginenin hemen hemen 4 5 sürüm kadar değiştirip değiştirip denedim ancak tepki aynı çalışmıyorExcellentCrates çalışması içineklentisine ihtiyaç duymakta, bu eklenti ise sunucu sürümünüzü desteklemiyor, size uyumlu eski hali olanDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.eklentisini deneyebilirsinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
CrazyCrates kurun o halde.nexenginenin hemen hemen 4 5 sürüm kadar değiştirip değiştirip denedim ancak tepki aynı çalışmıyor
takendisiyim
denemek için kendim 1.18.2 test sunucusu kurup son sürüm nexengine yükledim ve çalışıyor, sunucunuza nexengine koyup log atar mısınnexenginenin hemen hemen 4 5 sürüm kadar değiştirip değiştirip denedim ancak tepki aynı çalışmıyor
Yok
hocam size attığım şuanki log dosyasında zaten nexengine kurulu kurduğunuz nexengine ve excellentcrates sürümlerini paylaşırmısınız.denemek için kendim 1.18.2 test sunucusu kurup son sürüm nexengine yükledim ve çalışıyor, sunucunuza nexengine koyup log atar mısın
Yok
takendisiyim
Kurduğunuz ExcellentCrates sürümü nightcore gerektirdiğinden nexengine algılamıyor ExcellentCrates sürümünü 5.0.0 veya aşağısına çekmeniz lazımhocam size attığım şuanki log dosyasında zaten nexengine kurulu kurduğunuz nexengine ve excellentcrates sürümlerini paylaşırmısınız.
işte yeni log
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yok
Yok
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!