Çözüldü ExcellenCrates' mi Carzy Crates' mi?

ExcellenCrates' mi Carzy Crates' mi?

• ExcellentCrates

Oy: 5 50,0%
  • CrazyCrates

Oy: 5 50,0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xKnor

Pixel Oyuncu ❤️
Elmaslar
25
Minecraft
xKnor

Discord:

xknor_

Hangi plugin daha stabil ve daha iyi?

Stabillik açısından Crazycrates daha iyi olabilir ancak Excellentcrates'in editör menüsünün büyük kolaylık sağladığını düşünüyorum.

Genelde ExcellentCrates kullanıyorum fakat CrazyCrates' i hiç denemedim. Sunucumun taban sürümü 1.19.4 CrazyCrates çalışmazmı?

Genelde ExcellentCrates kullanıyorum fakat CrazyCrates' i hiç denemedim. Sunucumun taban sürümü 1.19.4 CrazyCrates çalışmazmı?
1.19.4 destekleyen en son sürümü 1.11.14.4 sürümüymüş. Bundan sonraki sürümler sadece 1.20'de çalışıyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
versiyonlara git.

ben önermiyorum crazycrates'i

Merhaba, Ben uzun yıllardır CrazyCrates eklentini kullanıyorum ve öneriyorum. Hem kolayca ayarlayabiliyorsun.

ben önermiyorum aga bilin de

Hangi plugin daha stabil ve daha iyi?

Tam bir kesinlikle söylemek zor çünkü "daha iyi" kavramı kullanıcının ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. İşte her iki eklentinin bazı özellikleri:

ExcellenCrates:

• Kullanımı kolay arayüz.
  • Basit ve hızlı kurulum.
  • Yüksek kullanıcı derecelendirmeleri genellikle kullanıcı dostu olmasıyla ilişkilendirilir.
  • Daha temel özelliklere odaklanmıştır.
Crazy Crates:

• Daha geniş bir özellik yelpazesi sunar.
  • Daha karmaşık yapılandırma seçenekleri ve özelleştirme imkanları sağlar.
  • Oyunculara daha fazla çeşitli ve benzersiz ödüller sunabilir.
  • Daha büyük sunucular için daha iyi ölçeklenebilir olabilir.
Bu özellikler göz önüne alındığında, eğer sunucunuzda basit ve hızlı bir kasa sistemi arıyorsanız ExcellenCrates'i tercih edebilirsiniz. Ancak sunucunuzda daha karmaşık ve geniş özelliklere sahip bir kasa sistemi istiyorsanız Crazy Crates daha uygun olabilir.

Tam bir kesinlikle söylemek zor çünkü "daha iyi" kavramı kullanıcının ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. İşte her iki eklentinin bazı özellikleri:

ExcellenCrates:

• Kullanımı kolay arayüz.
  • Basit ve hızlı kurulum.
  • Yüksek kullanıcı derecelendirmeleri genellikle kullanıcı dostu olmasıyla ilişkilendirilir.
  • Daha temel özelliklere odaklanmıştır.
Crazy Crates:

• Daha geniş bir özellik yelpazesi sunar.
  • Daha karmaşık yapılandırma seçenekleri ve özelleştirme imkanları sağlar.
  • Oyunculara daha fazla çeşitli ve benzersiz ödüller sunabilir.
  • Daha büyük sunucular için daha iyi ölçeklenebilir olabilir.
Bu özellikler göz önüne alındığında, eğer sunucunuzda basit ve hızlı bir kasa sistemi arıyorsanız ExcellenCrates'i tercih edebilirsiniz. Ancak sunucunuzda daha karmaşık ve geniş özelliklere sahip bir kasa sistemi istiyorsanız Crazy Crates daha uygun olabilir.
Excellent kullanıcam teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl