Çözüldü Exaroton Bungeecord

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ErwinX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 308
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErwinX

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
semih2312
arkadaşlar ben exarotona para yatırdım hub server açıcam demeyin lütfen vds ile aç pc açmiyo bana exarotondan bungeecord ile açan varsa aşama aşama anlatabilirmi denedim ama olmuyoda

merhaba öncelikle eğer pc açmıyorsa vds i rabisunun web panelinden alabilirsiniz hem daha kolay açması start tuşu var açılıyor direkt minecraft paketlerinden birisini alırsanız web paneliyle açmanızı öneririm exaroton çok iyi değil ve vds gibi olmaz o yüzden rabisudan minecraft paketini alabilirsiinz şuanda bende kullanıyorum web panelini güzel ve daha kolay chromeden direkt girebiliyorsunuz başka bir sorunuz olursa discorddan ulaşabilirsiniz apee_1

ya aylık olduğu için onu kullanamam yaşım küçük ağriyeten bungeecordda yok

neden bungeecordda açmak istiyorsun

hub server açmak istiyomda ondan dolayı

arkadaşlar ben exarotona para yatırdım hub server açıcam demeyin lütfen vds ile aç pc açmiyo bana exarotondan bungeecord ile açan varsa aşama aşama anlatabilirmi denedim ama olmuyoda
Merhabalar

VDS sanal bilgisayar demektir. Siz kendi bilgisayarınız üstünden kiraladığınız ve farklı bir konumda bulunan başka bir bilgisayara bağlanır ve kendi bilgisayarınızın herhangi bir kaynağını yemeden sorunsuz açabilirsiniz. Yani kendi bilgisayarınız ile alakalı değil. VDS üstünde yapmanız daha kolay olacaktır.

Exarotondan açılması için farklı serverlar mantığı birden fazla sunucu açmanız gerekir. Bunlardan bir tanesi proxy(bungecord) diğeri clobi diğeri oyunmodu şeklinde uzayıp gider. Sonrasında ise bunları size verdiği ip adreslerine göre bağlarsınız. Ancak bu zahmetli ve masraflı bir iş çünkü exaroton çalıştığı süre boyunca kredi yakar. Normal olarak 3 sunucu için 1 aylık gider aşırı yüksek olur ve sağlam VDS fiyatlarını bile geçer. Yani VDS alıp kullanmanız daha mantıklıdır.
ya aylık olduğu için onu kullanamam yaşım küçük ağriyeten bungeecordda yok
Yaşınızın küçük olması önemli birşey değil forum üstünde olan herhangi bir hosting üstünden hesap açıp exarotona ödeme yapar gibi alıp kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl