Tanıtım EvoSpawners | Gelişmiş Genetik, Çip, Yakıt ve Seviye Sistemli Spawner Eklentisi!

Lazzo

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
70
Minecraft
HeRa

Discord:

nyxx.pw

Minecraft Sürümleri
1.21.x
Merhaba arkadaşlar ben HeRa

Öncelikle oynadığım sunucularda ve kendi deneyimlerimden yola çıkarak bu projeyi geliştirmeye başladığımı belirtmek isterim.Aşağıda ki video da bir kusur eksiklik vb görürseniz kusura bakmayın biraz dalgın ve gece vakti çektim videoyu.Değerli MC-TR üyeleri'nin anlayışla karşılayacağını umuyorum ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum

( Geçelim eklenti tanıtımımıza umarım beğenirsiniz )

Genetik Sistemi: Her spawner doğduğunda kendine has bir genetik yüzdeye sahip olur Yüksek - Orta -Düşük şeklinde ilerler

Soket & Çip Mekanizması: Spawner seviye atladıkça yeni çip soketleri açılır. Oyuncular çiplerle spawner’larını özelleştirebilir

Yakıt ve Verim Tüketimi: Yakıtsız kalan spawner’ların verimi düşer. Oyuncular yakıt yönetimini aktif tutmak zorundadır

Dahili Akıllı Depolama: Özelleştirilebilir depo kapasitesi sayesinde drop'lar edoğrudan spawner deposunda birikir

İpeksi Güvenliği: Spawner’lar yalnızca İpeksi Dokunuş kazma ile kırılabilir.Kırıldığında içerisindeki çipler kaybolmaz güvenle envantere gelir

%100 Özelleştirilebilir: Chat mesajları, çip oranları, depo limitleri ve yükseltme maliyetlerinin tamamı konfigürasyondan kolayca ayarlanabilir

Çip ve Soket Sistemi Nasıl Çalışır?​

Spawner'lar seviye (Tier) atladıkça üzerlerindeki çip soketleri açılır:

• 🔹 Level 1: Soket Yok
  • 🔹 Level 2: 1. Soket Açılır
  • 🔹 Level 3: 2. Soket Açılır
  • 🔹 Level 4: 3. Soket Açılır
  • 🔹 Level 5: 4. Soket Açılır (Burası Son Seviye)

1784768540661.webp

KULLANILABİLİR ÇİP TÜRLERİ​

⚡ Hız Çipi: Spawner'ın doğurma/üretim süresini ciddi oranda hızlandırır

1784768312125.webp

💎 Verim Çipi: Her üretimde düşen eşya/drop miktarını artırır

1784768372307.webp

⛽ Yakıt Çipi: Yakıtın tüketim hızını yavaşlatır, spawner'ın daha uzun süre tam verimle çalışmasını sağlar

1784768453628.webp

Komutlar ve Yetkiler​

KomutAçıklamaYetki
/evospawners ver <oyuncu> <spawner-adı>Oyuncuya belirtilen türde EvoSpawner verirevospawners.admin
/evospawners cipver <oyuncu> <hiz/yakit/verim> <adet>Oyuncuya özel çip verirevospawners.admin
/evospawners yardimTüm eklenti komutlarını ve yardım menüsünü listelerevospawners.admin

1784768147748.webp

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
< İzlemek için kırmızı yazıya tıkla

Ekli dosyalar

• 1784768219336.webp
    1784768219336.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 2
  • 1784768531596.webp
    1784768531596.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 2
Elinize sağlık farklılık olarak güzel görünüyor

Elinize sağlık farklılık olarak güzel görünüyor
Eyvallah kanka çok sağ ol. Amacım zaten parayı basanın full AFK ya yatıp geçmesi değildi.Mesela adam 100 TL verir golem alır şansına düşük veya orta genetik gelir diğer yanda para yatırmayan adam sp kasasından şansına yüksek genetik çıkarır verimleri hemen hemen eşitlenir Hem böylece p2w olayının da önüne geçmiş oluyoruz

Bir de klasik sp'yi koy afk bırak olayı bir yerden sonra insanı oyundan soğutuyor
Benim derdim oyuncunun sürekli uğraşacağı emek vereceği dinamik bir ortam yaratmaktı
Sürekli emek isteyen sunucular için birebir sistem

Eyvallah kanka çok sağ ol. Amacım zaten parayı basanın full AFK ya yatıp geçmesi değildi.Mesela adam 100 TL verir golem alır şansına düşük veya orta genetik gelir diğer yanda para yatırmayan adam sp kasasından şansına yüksek genetik çıkarır verimleri hemen hemen eşitlenir Hem böylece p2w olayının da önüne geçmiş oluyoruz

Bir de klasik sp'yi koy afk bırak olayı bir yerden sonra insanı oyundan soğutuyor
Benim derdim oyuncunun sürekli uğraşacağı emek vereceği dinamik bir ortam yaratmaktı
Sürekli emek isteyen sunucular için birebir sistem
Tabi ki artık günümüzdeki çoğu sunucu öyle bu tarz farklılık görmek pek mümkün olmuyorum umarım önümüzdeki zamanlar da kullanımı artar bu tarz eklentilerin 🙃

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl