Evet arkadaşlar, Minecraft serveri olupda sitesi olmayan kalmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya süperrsinnnn[DOUBLEPOST=1455314246,1455314205][/DOUBLEPOST]Öncelikle geçmiş olsun Allahtan şifalarını diliyorum biran önce iyileşirsin gerçekten cook güzel yapmışsın eline emeğine saglık işallah bu gün atarsın :) <3[DOUBLEPOST=1455317656][/DOUBLEPOST]Hacıı saat 00:53 halen bekliyorum ? yatacamda telden de takip etcem merak etme sen :)
Çalışmalarıma devam ediyorum.
Hemen şimdi atıcam demedim bu gün atıcam dedim değerli üye; ByKalpsiz
Sabaha dogru tüm istemi bitirim gerekli hata ve kodlama doğrulugu için test aşamasından gecmesi lazım.
Bu güm içerisinde mutlaka atıcam.
Sabaha dogru biter inş. tüm sistem
KOnuya duyarlılığınız için teşekkür ederim.

Çook Teşekürler :) sabah saat 11:02 halen bekliyoruz başkan :(

Sen yattın kalktın ama ben halen uyumadım :)
:D başkan bittimi[DOUBLEPOST=1455653651,1455361404][/DOUBLEPOST]başkan site işi yattı galiba üzüldüm neyse canın sağolsun :) umudum kalmadı artıkk

Arkadaşlar beklettiğim için özür dilerim. Geçirdiğim bir rahatsızlık yüzünden ameliyat oldum, ayaga yeni kalktım. Herkesten özür dilerim. Şuan hastanedeyim eve gidince ilk işim bu olucak.
Anlayışınız için şimdiden tşk. sunar iyi forumlar dilerim herkese

geçmiş olsun inşallah paylaşırsın merakla beklemekteyiz :)

geçmiş olsun başkann Allahtan şifalarını diliyorum.

Dosyalar paylaşıma açılmıştır şimdiden teşekkürler
Kaynaklar kısmından inceleye bilirsiniz.

Başkan maxs kayıt olma hakkını nerden ayarlariz

Başkan maxs kayıt olma hakkını nerden ayarlariz
kayitol.php dosyasında
PHP:
$kontrol = mysql_query("SELECT * FROM authme WHERE  username= '$username'");
                    if(mysql_affected_rows()){

echo '<div style="margin:10px; padding:15px; font-size:15px; font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; background-color:#F60; color:#FFF ; border:solid 1px #666;"><strong style="color:#000"><i class="fa fa-exclamation-triangle"></i> HATA</strong> <strong> '.$username.' adlı  bir kullanıcı mevcut.</strong></div>
                                    ';}

$kontrol2 = mysql_query("SELECT * FROM authme WHERE  email= '$email'");

echo '<div style="margin:10px; padding:15px; font-size:15px; font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; background-color:#F60; color:#FFF ; border:solid 1px #666;"><strong style="color:#000"><i class="fa fa-exclamation-triangle"></i> HATA</strong> <strong> '.$email.' adlı  bir E-Posta mevcut.</strong>
                                    </div>';}

$kontrol3 = mysql_query("SELECT * FROM authme WHERE  ip= '$ip'");

echo '<div style="margin:10px; padding:15px; font-size:15px; font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; background-color:#F60; color:#FFF ; border:solid 1px #666;"><strong style="color:#000"><i class="fa fa-exclamation-triangle"></i> HATA</strong> <strong> '.$ip.' adlı  bir IP kayıtlı.</strong>
                                    </div>';    }
$kontrol fonsiyonlarında $kontrol3 ip adresini kontrol eder sonuna LIMIT 3 veya ne yazaran ayarlamayı yapa bilirsin
Yada IP kontrol kısmını komple sile bilirsin

Güzel bir script olmuş ellerinize sağlık

Kardeşim bu konu icin benle bi skype gelirmisin bişey konuşucam senle site hakkında
Skype=EmirYılmaz41

Tasarım güzel fakat bana pek uymuyor keşke başka bir tasarıma geçirebilme şansım olsa :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl