Evet arkadaşlar, Minecraft serveri olupda sitesi olmayan kalmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CNGame

M A L A T Y A
Elmaslar
68
Minecraft
CNOyun

Discord:

CNGame#4797

Minecraft oyunu gün geçtikçe ilerleyen versiyonlarıyla, yediden 70'e herkesin oydadığı bir oyun haline gelmiştir. Bu oyunu multiplayer olarak oynamak isteyen bir çok insan mevcut. Buna mensuben elinde bir geliri olmasa bile kendi çapında kendi serverini kurup birlikte arkadaşlarıyla oynamak isteyen ve bu işi bilsede bilmesede, yanılma deneme yöntemiyle kurup oynamak mevcut.

Bugün ben sizlere hazırlamış olduğum ve kendi tasarım ve kodlamam olan Minecraft Server Web sitesini yayınlamak üzere kendi çabalarımla yapmış bulunmaktayım. İnternet ortamında fazla bulunmayan veya bulupda kendi serverine göre ayarlayaman bir çok arakadaşımız mevcut. Minecraft server web sitesi tasarımları genel olarak ücretli satılmaktadır. Bunu gücü yetmeyen saf dışı kalıyor. Türkiye'de serveri olupda web sitesi olan az kişi bulunuyor.

Bunlarda genel olarak tanınmış serverlerdir. Bu serverler özel kodlamalar ile kendi sunucularına özel olarak tasarlanan ve kodlanan web siteleridir.
Evet gelelim benim yapmış oldugum web sitesinin özelliklerine;

CNGame Minecraft Web Portal Sistemi
Ücretsiz olarak sunulan bu Minecraft portal yazilimi CNGame tarafindan olusturulmus ve kodlanmistir.Script'in alt tarafindaki tasarim ve kodlama yazisini silmezseniz sevinirim. :)

SİSTEM ÖZELLİKLERİ
Admin Panel Özellikleri
  • Günlük server istatistikleri
  • Sunucu / Server ayarları
  • Detaylı Market yönetimi
  • Satın alma geçmişi
  • Online Kredi satışı
  • Haber / Ekleme sistemi
  • Kullanıcı Sıralaması (Kayıt sırasına göre)
  • Yönetici Ekleme (Admin panel yöneticileri)
  • Paypal Ayarları
  • Banka Hesap yönetimi (Havale Sistemi)
  • Web site ayarları
  • SMTP Ayarları (E-Posta göndermek için gerekli)
  • Online FTP sistemi (SMTP Desteklemez / Normal FTP)
  • Siteye ek olarak sayfa ekleme
  • Site anasayfasına manşet ekleme sistemi
  • Siteye giriş / çıkış log kayıtları
  • Admin Panel - Tema değiştirme
  • Destek Sistemi (Ticket)
  • Online Server.jar indirme (Spigot veya Craftbukkit Son sürümleri)
Site Özellikleri
  • Detaylı müşteri paneli
  • Kredi ekleme sistemi
  • Destek sistemi
  • Market özelliği - Kredisi olmayanların marketi görüntülemek isterlerse bakiyesi kadar ürünleri satın alma işlemi
  • Hesap Numaralarını listeme
  • Ödeme yöntemlerini önizleme
  • Sitene Ekle sistemi (Bannerlar)
  • Geliştirilmiş kayıt olma sistemi. IP & Kullanıcı Adı & E-Posta kontrol mekanizması.Aynı ip adresi ile tek seferlik kayıt.
  • Şifremi Unuttum!
  • Müşteri son giriş tarihi ve son işlem tarihini göre bilme
  • Detaylı bir şekilde hazırlanmış sunucu bilgileri
  • Satın alınan ürünlerin başlangıç ve bitiş tarihini göre bilme
  • Forum sistemi (NOT; Ayriyetten kendiniz Forum klasörüne kurmanız gerekmektedir.)
  • Haber bilgilendirme sistemi
  • Kayıt olan üyeler arası sohbet sistemi (Gerekli sistem özelliklerinden dolayı şuan pasif durumdadır. En yakın zamanda güncelleme getirilecektir.)
  • Servere oy verme sistemi

KENDİNİZE İYİ BAKIN İYİ FORUMLAR DİLERİM.

Not; Konu yanlış yerdeyse özür dilerim şimdiden​

Son düzenleme:
Başarılı konu ve güzel bir paylaşım olmuş, tebrikler ve ayrıca teşekkürler. :)

peki bu sitenin indirme link nerde bu temayı bende arıyorum da

peki bu sitenin indirme link nerde bu temayı bende arıyorum da
Gerekli ilgi ve alaka oldugu sürece indirme linkini paylaşıcam. Yukarda belirttiğim özelliklere nelere eklene bilir, milletin görüş ve öenerileri benim için önemli. Bu tema değildir komple bir kodlamadır sayın @TheGaMeLiFe_HD ve bana aittir.
İyi forumlar dilerim

Gerekli ilgi ve alaka oldugu sürece indirme linkini paylaşıcam. Yukarda belirttiğim özelliklere nelere eklene bilir, milletin görüş ve öenerileri benim için önemli. Bu tema değildir komple bir kodlamadır sayın @TheGaMeLiFe_HD ve bana aittir.
İyi forumlar dilerim

Konunuza Link Koymasanız Normal olarak konuz çöp arşiv CNGame onun için konu link koyunuz dedim

5 Gün içinde lütfen ekleyin yoksa konu biraz gereksiz oluyor.

5 Gün içinde lütfen ekleyin yoksa konu biraz gereksiz oluyor.
Perşembe akşamı linki yayınlıcam efendim. O güne kadar belki bazı istek ve öneriler gelebilir.Anlayışınız için teşekkür ederim.
Birde şunu belirtmek isterim ben bu yazdıgım kodlamayı ioncube ile encode etmiştim, açık kaynak kodlu değil yani. Yoksa açık kaynak kodlumu yayınlasam bunun ile ilgili bilgilendirmeler gelirse sevinirim
:bocek:

Kardeşim ayıp ama ya perşembe günüde bekledim yayınlamadın o gece full bekledim belki ilk ben indidirim die ama nafile cuma oldu halen link yok :( şefkimi kırıyosun .

Bugün atıcam allah'dan birşey olmasa Market sistemini değiştirdim. Buycraftı iptal ettim, ondan biraz uzadı

Başkan bak bekliyorum rica ediyorum bu sefer at :([DOUBLEPOST=1455313863,1455313698][/DOUBLEPOST]Bu Arada Kolay Gelsinnn :halay:
Coook hayırlı bi iş yapıyosun unutma :king: :rock: :king:

Fazla birşey kalmadı rahatsızladım, birde iyi değildim. Hasta olunca insan diğer şeyleri unutuyor :)
Şöyle 1 kac resim atayım; resim icraat değil diyeceksin ama :)
Forum sistemini şuanlık pasif durumda birkaç hata ile karşılaştım düzeltince güncelleme dosyalarını paylaşacağım.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ya süperrsinnnn[DOUBLEPOST=1455314246,1455314205][/DOUBLEPOST]Öncelikle geçmiş olsun Allahtan şifalarını diliyorum biran önce iyileşirsin gerçekten cook güzel yapmışsın eline emeğine saglık işallah bu gün atarsın :) <3[DOUBLEPOST=1455317656][/DOUBLEPOST]Hacıı saat 00:53 halen bekliyorum ? yatacamda telden de takip etcem merak etme sen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl