Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüEvery Day Hakkında Ufak Bir Soru Lütfen Girin
Selamun aleyküm öncelikle ben skriptimde everyday kullandım her reload'ta everyday sunucunun başlangıç saatine göre mi değişir yoksa skripti ilk yazdığımız zamanda ki haline göre mi işler?
Selamun aleyküm öncelikle ben skriptimde everyday kullandım her reload'ta everyday sunucunun başlangıç saatine göre mi değişir yoksa skripti ilk yazdığımız zamanda ki haline göre mi işler?
Script her yeniden yüklendiğinde "every x" eventleri yeniden başlar, örneğin "every 1 day" eventini kullanıyorsun ve scripte en son 23 saat önce reload attın ve çalışmasına 1 saat kala reload attın (burda reloaddan kastım sunucuyu yeniden başlatman da olabilir /sk reload <script> ile reload atman da), o zaman baştan saymaya başlayacaktır.