Bulundu EverestMC Ekibini Topluyor....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djxepotan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.770
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ad: Sahil
Soyad: Soylemek istemiom k.b
Kendin hakkında bilgi ver: benim 2-3 yil tecrubem var rehberlikte,adminlikte,Bas Modda
Hangi bölümü seçmek istiyorsun: Admin,Mod
Neden bu bölümü seçmek istiyorsun: Bu bolumleri seciyorum cunku benim tecrubem cok ve size yardim etmek istiyorum
Discord adresin: HenriGaming#2888
Telefon numaran: Canada da yasiorum turkiyede degil

Ad: Osman
Kendin hakkında bilgi ver: Java & Python Developerim Ücretli plugin paketleri yapıyor ve Plugin kodluyorum.
Hangi bölümü seçmek istiyorsun: Eklenti Geliştirici(Pluginer)
Neden bu bölümü seçmek istiyorsun: Çünkü aktif olarak plugin geliştirme ile uğraşıyorum.
Discord adresin: Ozy#2850
Telefon numaran: 0544 578 53 54

Ad: Osman
Kendin hakkında bilgi ver: Java & Python Developerim Ücretli plugin paketleri yapıyor ve Plugin kodluyorum.
Hangi bölümü seçmek istiyorsun: Eklenti Geliştirici(Pluginer)
Neden bu bölümü seçmek istiyorsun: Çünkü aktif olarak plugin geliştirme ile uğraşıyorum.
Discord adresin: Ozy#2850
Telefon numaran: 0544 578 53 54

Kardesim Tebrikler alindin discord mesaj attim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

dersem yalan olur

Ad: Koray
Soyad: Uzun
Kendin hakkında bilgi ver: Tecrübeli saygılı asla güven kırılmayan ve küfür etmeyen birisiyim.
Hangi bölümü seçmek istiyorsun: Moderator
Neden bu bölümü seçmek istiyorsun: Çünkü kuralları uymayanları uyarmayı ve cezalandırmayı seviyorum ve kendimi daha çok geliştirmek için.
Discord adresin: Koray_HD#5514
Telefon numaran: Yok

Ad: Abdullah
Kendin hakkında bilgi ver: Klasik üniversiteye geçmiş bir öğrenci :D
Hangi bölümü seçmek istiyorsun:Mimarlık
Neden bu bölümü seçmek istiyorsun: 4 5 senedir mimarlık yapıyorum profosyonel olarak ve emek vererek işimi yapıyorum
Discord adresin: U N U T U L D U M#0313

Sevgilerimle, Entrika

Alım Formu
Ad: Berke
Soyad: P*****
Kendin hakkında bilgi ver: Diksiyonumun iyi olduğu söylenir,olabildiğimce sabır çizgimi korurum,2013'ten beri oyuncuyum ortaokuldan mezun oldum.9 aydır suncularda görev alamadım minecraft oynamayı özledim.
Hangi bölümü seçmek istiyorsun: Rehberlik.
Neden bu bölümü seçmek istiyorsun: Oyuncular ile samimi dilde iletişim kurarak onlara oyun içi dışı yardımda bulunmak hoşuma gidiyor.
Discord adresin:Berke#4802 (dipnot:Nickname'in yanında mısır emojisi var.)
Telefon numaran: *

Konuda bulunan yazı fontu sanki biraz göz yoruyor. Sunucu resimlerini koysaydınız daha iyi olurdu sanki. İnşallah aradıgınız yetkiliyi bulursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl