Bulundu Evente özel sayaç acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kod:
every 1 second:
    loop all players:
        wipe loop-player's sidebar
        set name of sidebar of loop-player to "&aEvent Sayar"
        set score "&aEvent: %{eventtimer}%" in sidebar of loop-player to 5
        set score "&m--------------------" in sidebar of loop-player to

set {eventtimer} to 3000
every 1 second:
    subtract 1 from {eventtimer}
    if {eventtimer} == 0:
        execute console command "yazacağın kod buraya."

Güle güle kullan sistemini, denemedim sistemi hata olunca yazarsın.
Hem "every 1 second" kullanmakla kalmayıp hem de kendin Scoreboard yaratmaya çalışmışsın. Kendisi zaten TitleManager kullanıyor. Ayrıca 4, 5, 6 ve 8. satırların hatalı.

Hata SS'ini alabilir miyim?

Tamam buldum hataları çok basit hatalar EK OLARAKTAN EVERY 1 SECOND kullanmamın hiçbir sakıncası yok. LOOP kullanıp 3000 times yazıp her bir saniye arayla azaltsam yine aynısı olacak. Her insanın kodlama türü aynıdır, durduk yere bir anda gereksiz geyik çıkarttınız ve açık aramaya çalıştınız anlaşılan. Buraya açık aramaya geldiyseniz boşuna gelmişsiniz bilginize bu kullanıcı burada skript yardım desteği açıyorsa sizin gibi insanların burada gereksiz geyik/polemik yaratması için açmadı bilginize.

Geyik çıkartmaya devam edin üst makam tarafından ceza alacaksınız bundan emin olun. Bu da son mesajım, sistem tamamlandı.

Tamam buldum hataları çok basit hatalar EK OLARAKTAN EVERY 1 SECOND kullanmamın hiçbir sakıncası yok. LOOP kullanıp 3000 times yazıp her bir saniye arayla azaltsam yine aynısı olacak. Her insanın kodlama türü aynıdır, durduk yere bir anda gereksiz geyik çıkarttınız ve açık aramaya çalıştınız anlaşılan. Buraya açık aramaya geldiyseniz boşuna gelmişsiniz bilginize bu kullanıcı burada skript yardım desteği açıyorsa sizin gibi insanların burada gereksiz geyik/polemik yaratması için açmadı bilginize.
yanlız ben ne yapacağımı anlamadım düzeltip kodu atarmısınız

Hata SS'ini alabilir miyim?
resim_2021-08-14_001228.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İlkini kurduktan sonra, ikinciyi PlaceholderAPI klasöründeki Expansion klasörüne atarsan eğer artık variable'larını TitleManager'da kullanabilirsin.
Örnek kullanım:
JavaScript:
%skript_test%
%skript_test::{uuid}%
%skript_test::{player}%

Sana kalansa süreyi bir variable'a atadıktan sonra TitleManager configine eklemek.

bak şimdi şyöle ben pek skriptden anlayan biri değilim sen beni ekle HzFallen#0001 Burdan ekran açsam olrumu ?

Kod:
every 1 second:
    loop all players:
        wipe loop-player's sidebar
        set name of sidebar of loop-player to "&aEvent Sayar"
        set score "&aEvent: %{eventtimer}%" in sidebar of loop-player to 6
        set score "&m--------------------" in sidebar of loop-player to 5
        set {eventtimer} to 3000

every 1 second:
    subtract 1 from {eventtimer}
    if {eventtimer} == 0:
        reset {eventtimer}
        execute console command "yazacağın kod buraya."

Güle güle kullan sistemini, denemedim sistemi hata olunca yazarsın.
son mesajıma acil bakarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl