Event Yerine Gitme Skripti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 63724

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Elmaslar
332
vZz0X4.png

merhaba arkadaşlar
Skript Paylaşımlarıma Devam Ediyorum :)
Bu sefer event yerine ışınlanma skripti yaptım :)
vZz0X4.png

Komutlar
/event - kişide "sk.admin" yetkisi yoksa event yerine ışınlar
/event yardım - skript hakkında yardım alırsınız
vZz0X4.png

AjBEPF.png

sYpywG.png

la9Das.png
Kod ve Linkler:
Kod:
options:
    p: &8[&cEvent&8] #prefix

command /event [<text>]:
    trigger:
        if player has the permission "sk.admin":
            if arg 1 is set:
                if arg 1 is "yerbelirle":
                    set {eventyeri} to player's location
                    send player title "{@p}" with subtitle "&7Event Yeri Belirlendi !" for 2 seconds
                if arg 1 is "yardım":
                    send "&8&l&m-----------&8 {@p} &8&m&l-----------"
                    send ""
                    send "&7Skriptin amacı &cEvent &7olacağı zaman"
                    send "&7Oyuncuların belirlenen &cEvent &7yerine"
                    send "&7Bir komutla gelebilmeleridir"
                    send "&7Komutları görebilmek için &c/event komutlar"
                    send ""
                    send player title "{@p}" with subtitle "&7Kodlama:&c HxBpVu" for 3 seconds
                if arg 1 is "aktif":
                    set {event} to true
                    send player title "{@p}" with subtitle "&7Event yerine gitme &aAktif &7edildi." for 3 seconds
                        broadcast "{@p} &7%player% Adlı Yetkili&c Event'i &7Başlattı !"
                        broadcast "{@p} &7Gitmek için &c/event &7yazmanız yeterlidir."
                if arg 1 is "pasif":
                    set {event} to false
                    send player title "{@p}" with subtitle "&7Event yerine gitme &cPasif &7edildi." for 3 seconds
                if arg 1 is "komutlar":
                    send ""
                    send "&7Yardım komutu: &c/event yardım"
                    send "&7Yer Belirleme komutu: &c/event yerbelirle"
                    send "&7Event Yerine Gitme Komutu: &c/event git"
                    send "&7Oyuncuların Gidip-Gitmemesi: &c/event &aAktif&7-&4Pasif"
                    send ""
                    send player title "{@p}" with subtitle "&7Kodlama:&c HxBpVu" for 3 seconds
                if arg 1 is "git":
                    send player title "{@p} &7Işınlanılıyor" with subtitle "&f████████████ &c4 &fSaniye Kaldı !" for 2 seconds
                    wait 1 second
                    send player title "{@p} &7Işınlanılıyor" with subtitle "&a███&f█████████ &c3 &fSaniye Kaldı !" for 2 seconds
                    wait 1 second
                    send player title "{@p} &7Işınlanılıyor" with subtitle "&2██████&f██████ &c2 &fSaniye Kaldı !" for 2 seconds
                    wait 1 second
                    send player title "{@p} &7Işınlanılıyor" with subtitle "&a█████████&f███ &c1 &fSaniye Kaldı !" for 2 seconds
                    wait 1 second
                    send player title "{@p} &7Işınlanılıyor" with subtitle "&2████████████ &c0 &fSaniye Kaldı !" for 2 seconds
                    wait 1 second
                    send player title "{@p}" with subtitle "&fIşınlanma Başarılı !" for 4 seconds
                    teleport player to {eventyeri}
            else:
                send player title "{@p}" with subtitle "&7Kullanım: /event yardım" for 2 seconds
        else:
            if {event} is true:
                send player title "{@p} &7Işınlanılıyor" with subtitle "&f████████████ &c4 &fSaniye Kaldı !" for 2 seconds
                wait 1 second
                send player title "{@p} &7Işınlanılıyor" with subtitle "&a███&f█████████ &c3 &fSaniye Kaldı !" for 2 seconds
                wait 1 second
                send player title "{@p} &7Işınlanılıyor" with subtitle "&2██████&f██████ &c2 &fSaniye Kaldı !" for 2 seconds
                wait 1 second
                send player title "{@p} &7Işınlanılıyor" with subtitle "&a█████████&f███ &c1 &fSaniye Kaldı !" for 2 seconds
                wait 1 second
                send player title "{@p} &7Işınlanılıyor" with subtitle "&2████████████ &c0 &fSaniye Kaldı !" for 2 seconds
                wait 1 second
                send player title "{@p}" with subtitle "&fIşınlanma Başarılı !" for 4 seconds
                teleport player to {eventyeri}
            else:
                send player title "{@p}" with subtitle "&7Şuanda &cEvent &7bulunmamakta" for 3 seconds
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
URL="
"]Hastebin Linki[/URL]
Bu Skript Buraya kadardı eğer bir hatam olursa yorumlarda belirtmeyi unutmayın
Like ve REP atarsanız sevinirim özellikle REP :D

Son düzenleme:
Güzelmiş bro xd

Güzel Bir Skript Olmuş ama bazı oyuncular gelmek istimiyor evente Onlar İçinde Bişeyler Yapabilirmisiniz

Güzelmiş bro xd
yorumun için teşekkürler
Güzel Bir Skript Olmuş ama bazı oyuncular gelmek istimiyor evente Onlar İçinde Bişeyler Yapabilirmisiniz
zaten admin eventi aktif yapınca chaat yazı gidiyor admin eventi aktif yapğtı gitmek istersen /event yaz diye
/event yazıncada ekrana yazı çıkıyor ███ karelerle güzel bi ışınlanma şekli oluyor :) ve gelenlerle beraber admin orada eventini yapar atık ne yaparsa :D

yorumun için teşekkürler

zaten admin eventi aktif yapınca chaat yazı gidiyor admin eventi aktif yapğtı gitmek istersen /event yaz diye
/event yazıncada ekrana yazı çıkıyor ███ karelerle güzel bi ışınlanma şekli oluyor :) ve gelenlerle beraber admin orada eventini yapar atık ne yaparsa :D
Hımmm O Zaman Ben Bunu Kulanırım Sunucumda İznin Olursa

Basit, konunun düzeni güzel olmuş.

Güzel olmuş :D resimler efsane

Skriptteki send player title olayı çalışmıyor bende siz hangi sürümü kullanıyosunu

/event aktif Yazıyorum Hic birşey demiyor aktif olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl