ArdataskinN
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 23
- Minecraft
- ArdataskinN
Discord:
Catboy438#5590
Catboy438#5590
BlackKpoT#3087
merhaba ben ripcraft pl paketinin event skriptini editledim 30 dakika sonra kullanacaktım yazdım komutu ama olmadı chatte mesaj da yazmadı yani hata da vermedi sorun nedir acaba bakarmı bilgililer lütfen
DOSYAYI EKLEDİM
Catboy438#5590
Çıkan hataları SS Atar mısınız dikkat bu skript için Tuske SkRayFall ve SkyQuery3 lazımdır.bu orjinal bişi değiştirmedim
Catboy438#5590
skquery var da skquery3 yok atarmısın indirme linkiniÇıkan hataları SS Atar mısınız dikkat bu skript için Tuske SkRayFall ve SkyQuery3 lazımdır.
Catboy438#5590
bide tuske atarmısınskquery var da skquery3 yok atarmısın indirme linkini
Ikisinide indirebilirsiniz.bide tuske atarmısın
Catboy438#5590
sen skquery atmışsın ama skyquery3 yazmışsınIkisinide indirebilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Denedin mi ?sen skquery atmışsın ama skyquery3 yazmışsın
Catboy438#5590
skquery var lütfen biri yardımcı olsun niye çalışmıyor lütfenDenedin mi ?
Çıkan hataları SS Atar mısınız dikkat bu skript için Tuske SkRayFall ve SkyQuery3 lazımdır.
2014 Tarihli ama 1.8 in skript sürümlerinde çalışıyor :)Oct 2, 2014 Tarihli Eklenti Önerme İnsanlara Sayın Desteğim
SkQuery'nin En Güncel Versionu Budur.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Soruna Gelince
Log Dosyanı At Biz Kontrol Edelim Direkt Olarak Hatamı Var Senmi Kullanmayı Bilmiyorsun Komutu Diye Aksini Belirtcek Bir Hata Görmedim Komutlarda Sadece On quit de event verilerini silmişler o bir saçmalık ama alakasız konuyla
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!