Skript Paylaşımı Event Skripti V1.3.3 | Menülü, Json, OtoEvent, Tittle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skript için ekstra bir video çekmen çok güzel birşey :) Emek olduğunu belli ediyor.

yanı sıra videodan çok şarkı dinledim. my demonsu dinleyeli 1 yıl falan oldu en son :D tekrar dinlemek güzel :D

skript için ekstra bir video çekmen çok güzel birşey :) Emek olduğunu belli ediyor.

yanı sıra videodan çok şarkı dinledim. my demonsu dinleyeli 1 yıl falan oldu en son :D tekrar dinlemek güzel :D
Çok teşekkür ederim. :)

NE OLUR YARIDMCI OLUN BU KODU NEREYE YAPIŞTIRCAZ

NE OLUR YARIDMCI OLUN BU KODU NEREYE YAPIŞTIRCAZ

Skript ve gereken add-on pluginlerini indirin. İndirdiklerinizi plugins klasörüne atıp sunucuyu yeniden başlatın. Daha sonra plugins klasöründeki "Skript" adlı klasörü açın. İçerisinde scripts adlı bir klasördaha bulacaksınız. O dosyanın içerisine "<isim>.sk" uzantısında bir metin dosyayı oluşturun. Kodu o dosyanın içine yapıştırıp kaydedin. Sonra oyun içinden "/sk reload <isim>.sk" yazın.

tebrikler hocam güzel olmuş

JSON Veya Menulu seçiyorum herşeyi ayarlıyorum /event yazınca an iternal error occorred ... hatası geliyo ne yapmam gerek fix de attım

ayarrlıymo fakat /event yazınca event yapmıyo o hatayı veriyo

Skript çalışmıyor neden /event ayarlar diyom json diyom veya menu sonra /event yazınca hata veriyo

Gayet güzel bir skript olmuş menü eklemen hoş olmuş fakat konu tasarımını geliştirirsen daha iyi işlere adım atabilirsin.
78719

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl